Mielenkiintoisia ihmisiä!

Haluan kertoa sinulle, rakas lukija, guruistani. Minulle sana "guru" tarkoittaa fyysistä henkilöä, joka on antanut minulle viisaita sanoja, herättänyt ajatuksia ja ehkä eniten kuitenkin, vahvistanut tiedollaan jotain sellaista, mitä olin joskus aikaisemmin ajatellut tai kysynyt itseltäni. En tarkoita tässä ihmisiä, jotka ovat opettaneet minua elämässä, vaan niitä, jotka ovat kirjoittaneet kirjoja tai tehneet minun ajatusmaailmaani tukevia ja valaisevia tutkimuksia. Siltä varalta, että sinuakin kiinnostaa.


Ajattelin tehdä tähän postaukseen listaa erilaisista ihmisistä, joihin olen tutustunut. Lyhyin maininnoin, mitä olen heiltä oppinut. Voi olla, että kirjoitan ymmärryksistäni enemmän erillisiin postauksiin, mutta tähän lyhyesti. Ja tämä lista on varmastikin samoin jatkuva kuin elämäkin, eli tulen editoimaan tekstiä ja lisäämään uusia, tulevia opettajiani. Yritän pysyä nyt jonkinlaisessa lineaarisessa aikajärjestyksessä, ja aloitan Gregg Bradenistä, johon törmäsin neljä vuotta sitten.


Gregg Braden

Tutustuin Gregg Bradeniin Gaia.com sivuston kautta. Latasin puhelimeeni Gaian apin ja katsoin kokonaisuudessaan hänen sarjansa nimeltä Missing Links. Tuolloin tuota sarjaa oli olemassa vain yksi tuotantokausi, viimeksi nähdessäni niitä oli kaksi. Kannattaa tutustua, mikäli olet kiinnostunut tieteen faktoista ja arvoituksista, joita valtamedia ei tuo julki. Gregg Bradenia ja minua yhdistää ajatus mahdollisuudesta, että tiede jonain päivänä voisi olla vilpittömästi selittämässä elämän ihmellisyyttä pelkäämättä kiistanalaisten faktojen olemassaoloa. Hänen johdattelemanaan kuljin mm. yhteen mieltäni askarruttavaan asiaan, kuten veden merkitys meille ja meissä ihmisissä. Olen kirjoittanut aiheesta yhden artikkeleistanikin, sillä veden olemassaolo on enemmän kuin "fundamental" elämälle maailmassa, ja ylläpitämässä ja edesauttamassa meitä kokemaan ja tuntemaan tätä maailmaa. Minulle vesi on elämän mahdollistaja ja kaiken välittäjäaine.


Masaru Emoto

Gregg Braden johdatti minut Masaru Emotoon. Masaru Emoto oli kansainvälinen tutkija, joka tutki veden ominaisuuksia. Hänen työnsä tuli kuuluisaksi hänen tekemästään "riisikokeesta" (joita löydät valtavan määrän netistä toteutettuina ihmisten toimesta) ja hänen tutkimustyöstään jäätyneen veden kristallisoitumisesta. Hänen mukaansa altistettaessa vettä tunteille ja ajatuksille, veden fyysinen koostumus muuttuu.

Noh.. Miten ihmeessä me pystyisimme mittaamaan tai mitenkään lajittelemaan tunteita tai ajatuksia? Nämä totuudet ovat käytössämme vain ja ainoastaan kokemusperusteisesti, eikä tieteellä ole(ainakaan vielä) mahdollisuuksia täysin pitävään mittarointiin. Mutta, vaikka valtatiede ei Masarun työtä tieteeksi tunnistakaan, niin se ei tarkoita, että hänen työnsä ei olisi totta. Minulle tämä antaa ymmärrystä ihmisyyteen ja sekä positiivisten, että negatiivisten tunteiden siirtymiseen kehoomme fyysiseksi. Mutta herää kysymys.. Vaikka joisin mitä tahansa puhdasta tai puhdistettua vettä, niin mitä sille vedelle tapahtuu minun elimistössäni kun minä suutun..??? :) Masaru Emoton työ selittäisi myös homeopatian toimivuutta ja näin kulkeuduin eteenpäin veden ominaisuuksiin tutustuessani.


Jacque Benveniste

Immunologi Jacques Benvniste teki elämäntyönsä tutkiessaan veeden muistia. Hän halusi todentaa homeopatian toiminnan tieteellisesti. Mutta, koska aihealue liikkuu vajaan tekniikkamme johdosta tieteen rajamailla, tiedemaailma - niin surullista kuin tämä ilmiö onkin - lopulta murskasi hänet. Oli kuitenkin olemassa yksi kollega, tiedemies, joka taannoin ajatteli: "Antaa hänen jatkaa, ehkä hän löytää jotain." Tämä tiedemies oli Nobel-palkittu Luc Montagnier. Ja hänen työhönsä tulin tutustumaan seuraavaksi. Virologi Luc Montagnier jatkaa Jacque Benvenisten työtä.Luc Montagnier

Virologi Luc Montagnier jatkaa Jacques Benvenisten työtä ja tästä voit löytää infoa aiemmin kirjoittamastani artikkelista veden ihmeistä. Tällä miehellä ei ole tiedemaailmassa mitään menetettävää, sillä hänen saavutuksensa ovat niin merkittävät. Nobel-palkinto HIV:in löytämisestä pitää hänet historian kirjoilla joka tapauksessa, hänen elämäntilanteensa on taloudellisesti vakaa, eikä hän ole ikänsä puolesta enää varsinaisesti "rakentamassa" uraansa. Hänen ei siis tarvitse pelätä menettävänsä juuri mitään, vaikkakin joutuu kohtaamaan muun tiedemaailman yrityksiä mitätöidä tutkimustyötään väittäen hänen olevan seniili vanha äijä. Mutta hän on jatkanut tätä työtä, unelmanaan, että jonain päivänä hänen olisi mahdollista lähettää potilaalleen lääke sähköpostin liitteenä. Luc Montagnier on onnistunut tekemään tislatusta, puhtaasta vedestä, johon on lisätty ihmisen dna:ta, elekrtomagneettisen "nauhoitteen". Tuo nauhoite on lähetetty sähköpostitse muutaman tuhannen kilometrin päähän, ja siellä informaatio on purettu taas tislattuun veteen. Dna on onnistuttu saamaan tiedoksi tästä vedestä. Eli, vesi todellakin ottaa informaatiota vastaan ja kantaa sitä mukanaan. Joten se, että koe ei jokaisella kerralla onnistu, ei millään tavoin todista, etteikö tuo ilmiö olisi totta. Respectiä tälle miehelle, sanon minä.


Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza on niinikään yksi valtavan vaikuttavista henkilöistä tutkimustyöllään. Hänen todentamaansa tietoa kyseenalaistetaan tiedemaailmassa, mutta ilmiöt ovat kuitenkin totta. Mitä minä olen saanut hänen opetuksistaan? Sen, että ihmisen on mahdollista muuttaa itseään ajatusten voimalla, myös fyysisesti. Olen itse tehnyt sen todeksi omalla kohdallani, mutta en mitenkään voi osoittaa sitä paranemista tieteellisesti todeksi. Tieteellisesti minut on kuitenkin todettu sairaaksi, sairaaksi lopuksi ikääni, ja sitten taas terveeksi. Terveeksi sairaudesta, jonka ei koskaan pitänyt mennä pois. Niin, eli minulle ei kannata tulla sanomaan, että mielen avulla ei voisi tehdä tietoisesti muutoksia. Kyllä voi, ja Dr. Joe Dispenzalta saa aiheeseen jeesiä ja informaatiota ja käytännön harjoitteita. Itse opiskelemani hypnoosi on vain yksi osa-alue tähän aiheeseen, ja sekin toimii. Alitajuntamme valta on käsittämätön, ja sitä voi kyllä muokata.