Maariankatu 4 A 12

20100 Turku

info(at)withlove.fi

©2018 by Withlove.fi.

kultaa mielellesi

Sinä päätät. 

Elämäsi on sinun. Tunteesi ovat sinun. Ajatuksesi ovat sinun. Ympäristösi on sinun. 

Miten haluat elää elämäsi? 

Voittajana? Haluatko olla itse elämäsi ohjaajana? 

Tule mukaan opettelemaan mielen rauhoittamista ja saa itsellesi, kehollesi ja mielellesi kaikki se hyvä, jota kehosi pystyy antamaan sinulle luonnostaan!

TULE GOLD YOUR MIND

 

RETRIITILLE TAI KURSSILLE!

voit antaa mielellesi kultaa
 
Sinun sisälläsi asuu elämänhalu, elämän voima. Se voima, joka sinulla on ollut syntymästäsi lähtien. Halu elää hyvää elämää, tasapainoisena, onnellisena, energisenä, ilo vierelläsi, jokaisena hetkenäsi. Se on mahdollista.
Sinun ei tarvitse tehdä oikeastaan muuta, kuin antaa itsellesi, mielellesi ja kehollesi lepohetkiä, säännöllisesti päivittäin. Sellaisena vuorokauden aikana, kun on sinulle sopivinta. Sellaisia harjoitteita, jotka ovat sinulle sopivimpia. Sinun tulisi opettaa kehosi ja mielesi rentoutumaan, oppia tavoittamaan syviä rauhoittumisen ja keskittymisen tiloja. Poistamaan nykyhetki kaikkine ongelmineen ja stresseineen tietoisuudestasi. Ja unelmoimaan ihanaa tulevaisuutta.
hyödyt 
 
Kun opit tämän, mielesi ja elämänvoimasi alkavat automaattisesti tekemään yhteistyötä kehosi kanssa, palauttaen voimiasi päivä päivältä. Tulet huomaamaan, kuinka alat suhtautumaan elämään uudella, erilaisella tavalla. Et ehkä ärsyynny turhista asioista niin helposti kuin ennen, tai saatat leppyä nopeammin kuin ennen. Tulet huomaamaan uudenlaista suopeutta ympäristöäsi ja itseäsi kohtaan. Lempeys valtaa sinua päivä päivältä enemmän. Ajatuksesi muuttuvat positiivisemmiksi. Sanasi muuttuvat positiivisemmiksi. Alat katsomaan maailmaa ikäänkuin uusin silmin. Uusi tunnetilasi johdattelee sinua elämässäsi uudenlaisiin tilanteisiin, joista saat lisää voimaa.
Mistä nuo muutokset sitten johtuvat? Kehosi tuottamista hyvää oloa aiheuttavista hormoneista, kun olet rauhoittanut mielesi ja antanut itsellesi hetkiä, kun ajattelet positiivisia asioita. Kehosi tietää enemmän kuin hyvin, kuinka pitää sinusta huolta. Kehosi sisäänrakennetut järjestelmät alkavat tuottaa erilaisia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiiniaoksitosiinia, ja lukemattomia muita terveyttäsi tukevia, vuorokausirytmiäsi sääteleviä ja elämänlaatuasi parantavia aineita. Huomaat vaikutukset hyvinkin pian opittuasi antamaan näille järjestelmillesi mahdollisuuden toimia parhaalla mahdollisella tavalla. 
Muutos ei tapahdu yhdessä yössä. Rentoutuminen ja ajatusten rauhoittaminen on asia, joka täytyy ensin oppia. Mistä tietää, onko rentoutuminen hyvää? Gold Your Mind-kurssilla pääset testaamaan rentoutumisesi tasoa ja harjoitteittesi tehokkuutta. Käytössäsi on Muse EEG Device, jonka avulla voit seurata mielesi rauhoittumista ja seurata oppimistasi. Saavuttaaksesi kehosi kaikki potentiaalit, sinun tulee asettaa itsesi ja oma olotilasi ykköseksi - forever. Kun päivittäinen rauhoittuminen on tullut sinulle rutiiniksi, et halua jättää ainuttakaan harjoitetta välistä. Nautit jokapäiväisistä huolettomista hetkistä ja niiden aiheuttamasta hyvästä olosta niin paljon. Ja tiedät, että ansaitset niistä jokaisen. 
Tunnet kehossasi muutoksen, tunnet kuinka hyvän olon hormonien määrä on lisääntynyt ja stressihormonit vastaavasti vähentyneet. Mielesi on saanut lepoa. Mielesi rauha antaa aivoistasi viestin kehollesi, että stressaaminen on vähentynyt ja hormonitoimintasi muuttuu. Hormonit nimittäin ovat tunteitasi. Tunteesi aiheuttavat kehossasi niitä vastaavien hormonien eritystä ja nuo hormonit taas aiheuttavat niitä vastaavia tunteita - ajatuksia  ja sanoja.

Jos olet onnistunut luomaan pääsi sisälle itsekseen pyörivän nauhan lannistavia ajatuksia

 

 

pystyt ilman muuta kääntämään tuon nauhan positiivisuuden kielelle.

withlove.fi

Voi olla, että tarvitset aluksi ohjausta, sillä syviä tiloja voi olla haasteellista saavuttaa yksin. Withlove.fi:stä saat itsellesi sopivaa ohjausta, juuri sinulle sopivalla tavalla. Käytän työskentelymetodeina hypnoosin ilmiöitä, eri syvyyksisiä transseja ja meditatiivisia tiloja, sekä tätä aivan tavallista valvetilaa ja keskustelua. Olen huomannut, että informaation saaminen on hyödyllistä, sillä tiedon sisäistäminen saa asiat integroitumaan minään helpommin. On helpompaa toimia oikein, kun tietää miksi sitä toimintaa tehdään. 
Gold Your Mind-kurssit ovat loistava mahdollisuus aloittaa uudenlainen elämäntapa, kokeilla sopisiko se itselle ja omaan arkeen. Saada tehdä asioita uusien, ihanien ihmisten kanssa ja jakaa kokemuksia. Yksilötapaamiset ovat sopivia niille, jotka eivät viihdy ryhmissä.