mielen palvelut

myös etävastaanotto

01

kliininen

hypnoterapia

02

gold your mind

kurssit

03

 

YKSILÖTAPAAMISET

04

painonhallinta

01 kliininen hypnoterapia
Kliinistä Hypnoterapiaa on saatavilla Withlove.fi:stä perjantaisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Voit varata aikaa soittamalla +358504446344 tai ajanvarauksestamme täältä.

Oma henkilökohtainen haluni tehdä hyvää tässä niin ihanassa maailmassa toteutuu tarjouksessani tehdä 

1-on-1 hoitotyötä vapaamaksusta perjantaisin. Saat siis itse päättää palvelun hinnan. Ainoa tinkimätön sääntö on - mikäli estyt tulemasta paikalle, laskutan koko palvelun hinnan.

Alle 24h ennen palveluaikaa tehdyistä peruutuksista veloitan puolet palvelun hinnasta. Joustan tässä vain lääkärintodistuksen esittäville. Mikäli sinulla on Kliinisen Hypnoterapian piiriin kuuluva ongelma tai oire, jota haluat hoidettavan, varaa ajanvarauksestamme palvelu "Kliininen Hypnoterapia". Halutessasi voit lähettää minulle viestin etukäteen hoidettavasta oireestasi, jota haluat hoidettavan.

Vapaamaksu ei koske painonhallinta- eikä tupakanpolton lopetushypnooseja- tai ohjelmia. Kysy lisää info@withlove.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä.

Hypnoosi auttaa moniin fyysisiin oireisiin, jotka haittaavat normaalia elämää. Mm. Nukahtamis- ja nukkumisongelmat, kivunlievitys, surun käsittely, masennus, ahdistus- ja...
Kliininen Hypnoterapia
2 t
€172
02  GOLD YOUR MIND KURSSIT
Gold Your Mind kurssilla opit käyttämään oman mielesi voimaa, kehosi hyväksi, syvien meditatiivisten tilojen avulla. Kurssin sisällön tukena ovat nykytutkimusten tulokset. Opit huoltamaan kehoasi ja muuttamaan elämäsi mielesi avulla! Kursseilla keskustellaan myös ihmisyyden perusosasista, joiden ymmärtäminen ja omaan elämään adaptoiminen luo automaattisesti laajempaa ymmärrystä ja myötätuntoa omaan itseen, ympäristöön ja kaikkiin kanssakulkijoihin. 

Gold Your Mind - kurssi on hyvän elämän alku kaikille, mutta varsinkin sinulle - jos kuljet elämääsi menneisyytesi luomassa ajatusmaailmassa. Et ehkä ole kovin ihastunut nykyiseen elämäntapaasi. Voi olla, että sinulla on fyysisiä ongelmia jossain suunnassa kehoasi, ehkä univaikeuksia tai väsymystä. Gold Your Mind-kurssi antaa elämääsi uuden, positiivisen alkuhetken, ajattelemisen aiheita ja auttaa sinua näkemään elämäsi hyvät asiat kaiken stressin ja kiireen alta. Voit oppia uudenlaisen tavan elää elämää, innostuneena, enemmän läsnä jokaisena hetkenä ja antaa itsellesi mukavampia päiviä ilman jatkuvaa soimaamista. Positiivuus ja oman itsen ymmärtäminen, arvostus ja myötätunto ovat avainsanat sekä muutokseen, että tasapainoiseen, onnelliseen elämään. 

Opit rauhoittamaan mielesi ja ajatuksesi, monin eri tavoin. Käytän monia erilaisia tekniikoita kaikissa harjoitteissa, jotta voit löytää itsellesi sopivimman. Opit ohjaamaan ajatusmaailmasi uudenlaisiin, positiivisempiin paikkoihin, entistä mukavampiin ajatusmaailmoihin, joissa muutos on mahdollista. Kurssilta saat valtavan tietopaketin mielesi päivittäisen rauhoittamisen hyödyistä!

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ!

Tutustu kurssin sisältöön tästä. 

Kysy lisää tästä.

Gold Your Mind - GYM I 21.5.-24.5.2020 klo 10-16 4 päivän mielenhallinta kurssi, jolla opit kaiken itsehypnoosin tekniikoista, erilaisia meditaatiotapoja ja opit rakentam...
Gold Your Mind I 21.5.-24.5.2020
Alkoi 23.huhti.
€600
03  yksilötapaamiset
Yksilötapaamiset ovat loistava vaihtoehto stressinhallintaan, elämän hallinnan kehittämiseen ja yksittäisten haastavien hetkien muuttaminen helpommin käsiteltäviksi. Kysymyksessä voi olla esimerkiksi suru, murhe, talouden romahtaminen, erilaiset pelot ja ahdistukset, univaikeudet ja yleisestikin ottaen elämää hankaloittavat ongelmat.

Ihminen on kokonaisuutena valtava fyysis-psyykkinen koneisto, joka joskus reagoi ympäristön tarjoamiin haasteisiin oman kapasiteettinsa äärirajoille. Nuo äärirajat paljastavat aina loppujen lopuksi omat vahvuutesi ja niiden kautta onkin helpompaa aloittaa uudenlainen elämä uusin asentein. Nämä voimavarasi ovat ehkä juuri nyt näkymättömissä, mutta me löydämme ne kyllä yhdessä! Haluan tutustua sinuun hyvin, ja työskentelen mieluiten 2h:n sessioilla. Olen luonut ajanvaraukseen muutamia erilaisia hoitoja, valitse niistä itsellesi lähimmin sopiva täältä.

Oma henkilökohtainen haluni tehdä hyvää tässä niin ihanassa maailmassa toteutuu tarjouksessani tehdä 

1-on-1 hoitotyötä vapaamaksusta perjantaisin. Saat siis itse päättää palvelun hinnan. Ainoa tinkimätön sääntö on - mikäli estyt tulemasta paikalle, laskutan koko palvelun hinnan. Alle 24h ennen palveluaikaa tehdyistä peruutuksista veloitan puolet palvelun hinnasta. Joustan tässä vain lääkärintodistuksen esittäville. 

Vapaamaksu ei koske painonhallinta- eikä tupakanpolton lopetushypnooseja- tai ohjelmia. Kysy lisää info@withlove.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä.

Hypnoosin avulla tehtävä hoito, jossa etsitään alitajunnastasi, sisimmästäsi syy elämääsi rajoittavaan ajattelutapaasi ja muutetaan se sinun parhaaksesi. Tapaamisessa kar...
Love Heals All
2 t
€152
04 painonhallinta

Painonhallinta onnistuu hyvällä mielellä!

Olet ehkä yrittänyt laihduttaa jollain dieetillä, kokeillut varmaankin muutamiakin erilaisia - mutta tulokset eivät ole olleet pysyviä. Ajatuskin uudesta yrityksestä taas kieltäytyä kaikesta herkuttelusta ja elämän nautinnoista tuntuu raskaalta? 

Haluan kertoa sinulle, että painon hallinta ei ole millään tavalla raskasta eikä tylsää!!! Päinvastoin!

Painonhallinta on ihanaa puuhaa omaksi hyväksi, oman kehon kaunistamiseksi, oman elimistön hyvinvoinnin edistämiseksi. Oman mielen nostattamista, iloisten hetkien lisääntymistä, kauneuden tuomista itsellesi, sydämeesi!

Painonhallinta on lahja itsellesi!

Painon hallintaa ei missään nimessä tarvitse tehdä yksin, vaan yhdessä. Yhdessä, ilolla, innolla, onnistuen ja nauttien jokaisesta askeleesta! Tavoitepaino ei ole se "juttu". Vaan.. Se "juttu" on se, että ilo ja riemu löytyvät jokaisesta kadotetusta grammasta, jokaisesta kadotetusta surusta ja murheesta ja stressistä. Kehosi ja mielesi antavat ilomielin pois kaiken ylimääräisen kannettavan, mikäli sinä ensin annat sille uudet ohjeet. Ja tunnet koko kehossasi iloa, jokaisessa solussasi, ihanasta hyvinvoinnista joka valtaa kehoasi päivä päivältä enemmän ja enemmän! 

Mielesi asetukset tulee säätää kohdalleen, jotta kehosi tietäisi miltä siitä tulee tuntumaan tulevaisuudessa. Ja kun mielesi antaa kehollesi suunnan, kehosi kulkee väistämättä suuntaan, jonne sinä haluat sen menevän! Ja sinä voit vain hymyillen seurata kehosi muuttumista, vaakasi numeroiden pienenemistä. Sinun tahtotilasi on sinun tulevaisuutesi!

Hanna laihduttaa (04/2018) blogissa kaksi kiloa - vuoden aikana jo kadonneiden 10 kilon lisäksi - kahden kuukauden aikana. Tule seuraamaan kuinka helposti se käy! Kun fokus ja mieli ovat kohdallaan, kaikki onnistuu!

Tule mukaan iloiseen ja innostavaan porukkaan ja kadota muutama kilo!

Varaa paikkasi painonhallintakurssille tästä!

Huomaathan jäsenedut hinnoittelussa!!! 

Valjasta alitajuntasi hoikistumaan puolestasi! Päivän aikana mennään hieman pintaa syvemmälle syihin, seurauksiin ja motivaatioon. Saat mukaasi kannustavan ja motivoivan ...
Hoikistu Helposti 21.8.2020
Alkaa 21.elo
€199

Maariankatu 4 A 12

20100 Turku

info(at)withlove.fi

©2018 by Withlove.fi.