top of page

mielen palvelut

myös etävastaanotto

01

kliininen

hypnoterapia

02

gold your mind

kurssit

03

 

YKSILÖTAPAAMISET

04

painonhallinta

01 kliininen hypnoterapia
Kliinistä Hypnoterapiaa on saatavilla Withlove.fi:stä perjantaisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Voit varata aikaa soittamalla +358504446344 tai ajanvarauksestamme täältä.

Oma henkilökohtainen haluni tehdä hyvää tässä niin ihanassa maailmassa toteutuu tarjouksessani tehdä 

1-on-1 hoitotyötä vapaamaksusta perjantaisin. Saat siis itse päättää palvelun hinnan. Ainoa tinkimätön sääntö on - mikäli estyt tulemasta paikalle, laskutan koko palvelun hinnan.

Alle 24h ennen palveluaikaa tehdyistä peruutuksista veloitan puolet palvelun hinnasta. Joustan tässä vain lääkärintodistuksen esittäville. Mikäli sinulla on Kliinisen Hypnoterapian piiriin kuuluva ongelma tai oire, jota haluat hoidettavan, varaa ajanvarauksestamme palvelu "Kliininen Hypnoterapia". Halutessasi voit lähettää minulle viestin etukäteen hoidettavasta oireestasi, jota haluat hoidettavan.

Vapaamaksu ei koske painonhallinta- eikä tupakanpolton lopetushypnooseja- tai ohjelmia. Kysy lisää info@withlove.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä.

Hypnoosi auttaa moniin fyysisiin oireisiin, jotka haittaavat normaalia elämää. Mm. Nukahtamis- ja nukkumisongelmat, kivunlievitys, surun käsittely, masennus, ahdistus- ja...
Kliininen Hypnoterapia
2 t
€172
02  GOLD YOUR MIND KURSSIT
Gold Your Mind kurssilla opit käyttämään oman mielesi voimaa, kehosi hyväksi, syvien meditatiivisten tilojen avulla. Kurssin sisällön tukena ovat nykytutkimusten tulokset. Opit huoltamaan kehoasi ja muuttamaan elämäsi mielesi avulla! Kursseilla keskustellaan myös ihmisyyden perusosasista, joiden ymmärtäminen ja omaan elämään adaptoiminen luo automaattisesti laajempaa ymmärrystä ja myötätuntoa omaan itseen, ympäristöön ja kaikkiin kanssakulkijoihin. 

Gold Your Mind - kurssi on hyvän elämän alku kaikille, mutta varsinkin sinulle - jos kuljet elämääsi menneisyytesi luomassa ajatusmaailmassa. Et ehkä ole kovin ihastunut nykyiseen elämäntapaasi. Voi olla, että sinulla on fyysisiä ongelmia jossain suunnassa kehoasi, ehkä univaikeuksia tai väsymystä. Gold Your Mind-kurssi antaa elämääsi uuden, positiivisen alkuhetken, ajattelemisen aiheita ja auttaa sinua näkemään elämäsi hyvät asiat kaiken stressin ja kiireen alta. Voit oppia uudenlaisen tavan elää elämää, innostuneena, enemmän läsnä jokaisena hetkenä ja antaa itsellesi mukavampia päiviä ilman jatkuvaa soimaamista. Positiivuus ja oman itsen ymmärtäminen, arvostus ja myötätunto ovat avainsanat sekä muutokseen, että tasapainoiseen, onnelliseen elämään. 

Opit rauhoittamaan mielesi ja ajatuksesi, monin eri tavoin. Käytän monia erilaisia tekniikoita kaikissa harjoitteissa, jotta voit löytää itsellesi sopivimman. Opit ohjaamaan ajatusmaailmasi uudenlaisiin, positiivisempiin paikkoihin, entistä mukavampiin ajatusmaailmoihin, joissa muutos on mahdollista. Kurssilta saat valtavan tietopaketin mielesi päivittäisen rauhoittamisen hyödyistä!

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ!

Tutustu kurssin sisältöön tästä. 

Kysy lisää tästä.

Ei varattavaa tällä hetkellä
03  yksilötapaamiset
Yksilötapaamiset ovat loistava vaihtoehto stressinhallintaan, elämän hallinnan kehittämiseen ja yksittäisten haastavien hetkien muuttaminen helpommin käsiteltäviksi. Kysymyksessä voi olla esimerkiksi suru, murhe, talouden romahtaminen, erilaiset pelot ja ahdistukset, univaikeudet ja yleisestikin ottaen elämää hankaloittavat ongelmat.

Ihminen on kokonaisuutena valtava fyysis-psyykkinen koneisto, joka joskus reagoi ympäristön tarjoamiin haasteisiin oman kapasiteettinsa äärirajoille. Nuo äärirajat paljastavat aina loppujen lopuksi omat vahvuutesi ja niiden kautta onkin helpompaa aloittaa uudenlainen elämä uusin asentein. Nämä voimavarasi ovat ehkä juuri nyt näkymättömissä, mutta me löydämme ne kyllä yhdessä! Haluan tutustua sinuun hyvin, ja työskentelen mieluiten 2h:n sessioilla. Olen luonut ajanvaraukseen muutamia erilaisia hoitoja, valitse niistä itsellesi lähimmin sopiva täältä.

Oma henkilökohtainen haluni tehdä hyvää tässä niin ihanassa maailmassa toteutuu tarjouksessani tehdä 

1-on-1 hoitotyötä vapaamaksusta perjantaisin. Saat siis itse päättää palvelun hinnan. Ainoa tinkimätön sääntö on - mikäli estyt tulemasta paikalle, laskutan koko palvelun hinnan. Alle 24h ennen palveluaikaa tehdyistä peruutuksista veloitan puolet palvelun hinnasta. Joustan tässä vain lääkärintodistuksen esittäville. 

Vapaamaksu ei koske painonhallinta- eikä tupakanpolton lopetushypnooseja- tai ohjelmia. Kysy lisää info@withlove.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta täältä.

Hypnoosin avulla tehtävä hoito, jossa etsitään alitajunnastasi, sisimmästäsi syy elämääsi rajoittavaan ajattelutapaasi ja muutetaan se sinun parhaaksesi. Tapaamisessa kar...
Love Heals All
2 t
€152
04 GTE painonhallinta

Suomen eettisin painonhallinnan pilottiryhmä alkaa marraskuussa 2020!

Olemme vihdoin löytäneet sen lähestymistavan, joka kuvaa meitä parhaiten! Halusimme sisällyttää painonhallintaan omat eettiset arvomme, joten nyt voimmekin sanoa:

 

Jokainen kanssamme karistettu gramma parantaa maailmaa!

Olemme ratkaisseet kaikki mahdolliset kivet ja kannot, olemme etsineet kaikki kompastuskivet ja siloitimme tiesi keveämpään elämään kanssamme! Ihmiskunta on osa luontoa. Olemme vallanneet maapallon ja nyt - toivottavasti ajoissa - heränneet sen huonovointisuuteen. Kierrätys toimii Suomessa loistavasti, jätteiden lajittelu on meille jo arkipäivää. Mekin haluamme olla mukana muuttamassa asenteita lempeämään suuntaan. Juuri siksi olemme valinneet kevyemmälle elämälle seuraavia ajatuksia.

Luomu - emme ole omavaraisia perheyksiköitä, eikä meillä ole sellaiseen juurikaan mahdollisuuttakaan nyky-yhteiskunnassa. Mikäli haluamme syödä mahdollisimman puhdasta ja kemikaalitonta ruokaa, on paras vaihtoehtomme valita luomua. Luomukasvikset ja marjat on kasvatettu mahdollisimman vähin lannoittein ja myrkyin. Luomukasviksia ei ole geenimanipuloitu.

Luomu on lähinnä luonnollista.

Lähiruoka - logistiikka aiheuttaa valtavasti päästöjä kun tuotteita kuljetetaan maasta toiseen. Siksi haluamme valita ruokavalioomme suomalaista ruokaa, mieluiten lähitoimittajilta. Haluamme minimoida ympäristöömme jäävät saasteet ja hiilijalanjälkemme. 

Kasvispainotteisuus - vaikka ideologiamme ei olekaan täysin lihaton, annamme kasvisten vallata lautasestamme suurimman osan. Liha ja kala ovat tärkeitä elimistöllemme, mutta kasvikset antavat meille enemmän terveyttä. Määrällisesti vähän pienempi lihan käyttö vähentää joka tapauksessa lihan tuotantoa. 

Ruuanlaitto ja siitä nauttiminen - ruoka on rakkautta. Tuomme mindfulnessin ruuanlaittoon rakkauden muodossa. Näytämme, miten ruokaa voi tehdä rakastaen. Tässä niin kiireisessä maailmassa kiitollisuus tahtoo unohtua ja ruuan laitosta tulee rasite. Ruuan tulee olla aina hyvää ja maukasta. Ja mikä voisikaan olla parempaa, kuin alusta asti itse tehty - luonnollinen ja puhdas -kaunis ruoka-annos? 

Mielen voima - motivaatio. Motivoimme sinut viikottain painonhallintaan. Tsemppaamme ja annamme sinulle voimaa. Valjastamme alitajuntasi seuraamaan tahtoasi. Harjoitteidemme kera painonhallinta on sinulle helppoa ja mukavaa, nautittavaa itsen huoltamista ja hoitamista. Lempeä rakkaus itseäsi kohtaan moninkertaistaa halusi antaa kehollesi parasta. Me autamme sinua löytämään sen. 

Unen laatu - lepo. Levollisesti nukuttu yö auttaa sinua painonhallinnassa. Harjoitteemme tukevat hyvää unen laatua ja stressin poistoa. 

Ravintoaineet - ruokavaliosi rikkaus ja monipuolisuus on hyvissä käsissä. Ravintoneuvojamme pitää huolta kaikkien vitamiinien ja hivenaineiden saannista. Saat suositukset välttämättömien lisäravinteiden tarpeesta. 

Elimistösi ph-tasapaino - tasapainotamme elimistöäsi optimaaliseksi matkalla kohti terveyttä ja rauhallista painonhallintaa. 

Viikottainen tapaaminen - haluamme nähdä sinut joka viikko. Haluamme motivoida sinut viikonloppua vasten joka viikko, kuulla palautetta menneestä viikosta ja auttaa sinua vaikeissa kohdissasi. Haluamme sijoittaa tuon tapaamisen nimenomaan perjantai-illaksi, sillä kompastelut tapahtuvat yleensä viikonloppuisin. Motivaatio ja ryhmän tuki ovat sinulla hyvässä muistissa, ja onnistuminen on varmempaa. Haluamme nähdä viikottain edistymisesi, jotta voimme palkita sinut! 

Sinulta tarvitsemme vain sitoutumisesi!

 

Ohjelmaamme sisältyy paljon muitakin suunnitelmia, joita emme nyt tässä avaa. Sillä haluamme testata niitä ensimmäisen "pilottirymän" kera. Ilmoittaudu siis heti mukaan! 

Pilottiryhmä aloittaa perjantaina 20.11.2020 ensimmäisellä tapaamisella. Tämä marraskuussa aloittava pilottiryhmä tulee saamaan kaikki palvelumme tammikuun 2021 loppuun 100/kk hinnalla (norm. 460€/kk). Mukana ruokaohjeiden lisäksi mindfulness, hypnoosi, luennot, perjantai-iltojen mielenkiintoiset ohjelmat ja ryhmän tuki. Otamme mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

 

Olemme enemmän kuin innoissamme päästessämme toteuttamaan uutta ohjelmaamme! 

Varaa paikkasi heti!

Hallitse painoasi luonnollisella tavalla, lempeästi, eettisesti ja tehokkaasti! Oletko valmis sitoutumaan? Me olemme! Tapaamme joka perjantai-ilta. Me huolehdimme sinust...
GTE Gold The Earth Pilottiryhmä
3 t
Pe
bottom of page