top of page
Homeopatia

HOMEOPATIA

Homeopaatti (SHA) ja FIHF Ravintoneuvoja Annika Karppelin

Homeopatia on kehon ja mielen kokonaisvaltaista hoitoa tarkkojen sääntöjen mukaan valmistetuilla homeopaattisilla aineilla.

Homeopatiassa etsitään epätasapainon syytä, joka aiheuttaa sairauden (dis-ease). Sana homeopatia tulee kreikankielen sanoista homea (samanlainen) ja pathos (vaiva, sairaus).  Vaivaan tai sairauteen otetaan aine, joka suuressa määrin nautittuna aiheuttaa samanlaiset oireet. Homeopaattinen aine on hyvin hyvin laimeaa ja aineen tehtävä on aktivoida kehon oma kyky tervehtyä.

Tutkimukset ja käytännön kokemus viittaavat siihen, että homeopaattinen valmiste aktivoi elimistön immuunijärjestelmää ja antaa sysäyksen kehon omille, sairautta korjaaville elementeille.

 

Akuutteja tiloja ja lieviä sairastumisia on helppo hoitaa itsehoitona myös perustietojen varassa. Pätevän homeopaatin avulla oikea, parhaiten vaikuttava aine löytyy vaivattomammin. Homeopaatti kartoittaa haastattelun avulla tuntemuksia, oireita ja muita ehkä hiukan hassujakin asioita, mitkä auttavat kartoittamaan oikean valmisteen/ valmisteet immuunipuolustuksen vahvistamiseksi ja tasapainon saavuttamiseksi.

Lisää homeopatiasta blogissa, tule mukaan jäseneksi!

With Love,

Annika Karppelin

bottom of page