top of page

Miksi naiset saavat orgasmeja..?

Luin juuri Facebookista seuraamaltani sivustolta - I Fucking Love Science - jo toistamiseen saman artikkelin, jossa spekuloidaan tieteellistä syytä ”Miksi naiset saavat orgasmeja?” Tässä linkki artikkeliin.


En pitänyt kyseisestä artikkelista ensilukemalla, enkä pitänyt siitä yhtään enempää lukiessani sitä nyt muutaman vuoden jälkeen uudelleen. Kummallinen kysymyskin, mielestäni, ja hyvin kapeakatseinen lähestymistapa. En pidä pelkästä biologisesta, Darwinin teorioihin perustuvasta lähestymissuunnasta silloin, kun puhutaan elämästä. Elämässä on paljon muutakin ihmeellistä, kuin selviytyminen. Minusta - orgasmi on nimittäin aivan jotain muuta, kuin lisääntymiseen tarvittavaa toimintaa. En tiedä onko tutkittu, että saavatko muut planeettamme eläimet orgasmeja. Laukeaako leijona? Tai lehmä? Entä kana? Saako kukko orgasmin? Räjähtävätkö kalojen aivot rakkaudesta kutuhetkellä? Tai puut ja kukkaset? Tunteeko kaunis kukka mitään orgasmiin verrattavaa, kun mehiläinen työntää nenunsa siihen sen mehuja maistellakseen? Toki, mikäli miesten orgasmit jostain syystä loppuisivat, ihmiskunnan säilyminen lajina olisi ehkä hieman heikoilla.. Mutta, jos mieskin saa orgasmin, niin miten nainen sitten ei voisi saada orgasmia? Ovathan kehot kovin samanlaiset muutenkin, vain sukupuolielinten osin olemme erilaisia. Ja hupsis – ne sopivat yhteen! Täydellinen, nautinnollinen ”Match”. Ja jos naisen orgasmille ei löydy Darwinin kannattajien keskuudessa syytä tai selitystä, niin ehkäpä meidän todellakin tulisi tarkastella asiaa jostain muusta suunnasta? Minä en oikein pysty uskomaan muiden eläinlajien hekumallisiin hetkiin, ainakaan samalla tavalla tietoisiin, niinkuin ihmisellä. Elämä siis jatkuu kyllä, ilman tietoista ajattelua ja orgasmin tavoittelua. Vaistot ja vietit valmistavat kaikki eläinolennot elämän jatkumiselle. Mikä sitten on ihmisen orgasmien tarkoitus?

Ensinnäkin, jos nainen ei nauttisi seksistä ja saisi orgasmia, miesten täytyisi ottaa naiset väkisin petipuuhiin. Molemminpuolinen nautinto on siis hmmm.. sanoisinko tarpeellinen. Orgasmien tarkoitus on.. Miehen ja naisen yhtyminen, kokonaisuuden luominen. Jin ja Jang. Ikuisempi rakkaus. Pitkät suhteet. Yksiavioisuus. Ehkä jopa valaistuminen. Lasten ilmaantuminen maailmaan, elämän luominen. Rakkaus. Tietoinen, yhteinen matka. Orgasmien tarkoitus on ykseyden kokeminen.

Kirjoitin jo aiemmin aiheesta, kuinka lapsen syntymä muuttaa rakkauden tasapainoa, parisuhteen muuttuessa perheeksi. Kaikille ei käy näin, mutta suurimmalle osalle kyllä. Nainen on kantanut sisällään elämää. Ja tuo elämä on ihme. Kahden mikroskooppisen pienen solun yhdistyttyä, nämä kaksi solua aloittavat uskomattoman matkansa jakautuessaan uudelleen ja uudelleen. Emme ehkä voi koskaan löytää sitä käsittämätöntä syytä, miksi nämä solut osaavat jakautua juuri oikeanlaisiksi, oikeisiin paikkoihin. Luomaan tuolle olennolle kaikki jäsenet, kaikki sisäelimet, hermojärjestelmän, immuunipuolustuksen, kaikki aistit. Kyvyn tuntea. Kyvyn ajatella. Elämän. Ja näiden kahden solun käsittämätön viisaus vain kasvaa ja kasvaa, jakautuu uudelleen ja uudelleen, miljoonia kertoja - aivan itsestään. Valitettavasti vain nainen saa kokea tämän ihmeen, ja vaikka tätä ihmettä ei KUKAAN pysty selittämään, niin lopputulos on niin käsittämätön, niin valtava, elävä rakkauden olemassaolon todiste, että nainen uppoaa siihen. Nainen hukkuu tähän rakkauteen väistämättä, ja tämä rakkaus ”ohittaa” sen rakkauden, jota hän tuntee miestään kohtaan. Toisen ihmisen rakastaminen kun on avioerotilastojenkin valossa katoavainen luonteeltaan. Mutta nyt nainen on kohdannut lapsessaan rakkauden, joka ei koskaan katoa. Ei ikinä. No matter what.

Mies taas.. Hän on kulkenut odotusajan matkan naisensa vierellä, katsellen sitä kauneutta. Katsellen sitä hormonien sekoittamaa olentoa, välillä onnesta hehkuvaa ja seuraavassa hetkessä kyyneleiden tai raivon kourissa sekoilevaa, niin tuttua, mutta niin kummallisen vierastakin naista. Hakien kioskilta salmiakkia tai suolakurkkua, aina valmiina kuin partiopoika. Odottaen vuoroaan vessaan, kuunnellen yökkäyksiä. Ja sitten vielä synnytys.. Ne tuskat, joita hänen rakkaansa joutuu käymään läpi. Sen kivun näkeminen. Se avuttomuuden tunne.. ”Pelasta nyt jumalauta kätilö minun naiseni..” Ja kun se lapsi vihdoin on maailmassa.. Mies ei voi tehdä muuta, kuin rakastaa naistaan kuuhun ja takaisin, vielä enemmän kuin ennen. Enemmän kuin koskaan, ikinä ennen. Pidellä sylissään tuota uutta tulokasta, omaa jälkeläistään. Röyhistellä, jos joku vain hiukankin vihjaa lapsen olevan hänen näköisensä. Katsoa häneen ja hänen kuvaansa jälkeläisessään rakastunutta naistaan. Rakastuneena. Luvaten hänelle mielessään kaiken. Ihan kaiken.

Hmmm.. Palataanpa niihin avioerotilastoihin.. Suomessa eroaa Väestöliiton tilastojen mukaan lähes puolet naimisiin menneistä. PUOLET. Se tarkoittaa, että puolet suomalaisista lapsista elävät jollain tavoin rikki menneessä perheyksikössä. Jos taas perheväkivaltaa kokee noin 20% pariskunnista, niin onnellisia ja tasapainoisia perheitä/avioliittoja meillä on noin 30-45%. Mikä sitten on määritelmä onnellisuudelle? Mikä saa pariskunnan pysymään yhdessä?

Ensimmäiseksi syyksi sanoisin, ”uskonto”. Jumalan edessä tehtyjä lupauksia ei rikota, vaan ongelmat haudataan piiloon, oli kärsijänä sitten kumpi osapuoli tahansa. Jos ei muuta, niin lasten vuoksi pysytään yhdessä. Sain kerran elämänohjeen kestävälle parisuhteelle: ”Anna aina.” WTF? Nykyaikana? Suomessa? En todellakaan anna aina, jos minua kohdellaan huonosti. En ole mikään ”antamiskone”, enkä koskaan harrastaisi seksiä vastentahtoisesti. ”Anna aina” viittaa myös, että jossain olisi ottaja. No thanks. Antaminen kuuluu molemmille, ei vain naiselle. Tästä voit lukea pitkälle parisuhteelle perustavaa laatua olevia tavoitteita: Kohtele puolisoasi hyvin. Anna joka päivä rakkautta ja huolenpitoa. Valitse hänet ja viettele joka päivä. Kiusaa rakkaudella. Hassuttele, yllätä. Rakasta täysillä, kannattele, kehu, huomaa. Järjestä draamaa jos sitä tarvitaan. Sovi, pyydä anteeksi. Ymmärrä, anna anteeksi. Siinä se.

Mutta, mutta.. Jos oikein ajattelet, vilpittömästi, et halua puolisosi tekevän sinulle MITÄÄN vain siksi, että sinä pyydät. Sinä haluat, että hän tekee sen vapaaehtoisesti. Haluat, että hän tekee ja antaa sinulle haluamiasi asioita siksi, että hän HALUAA antaa. Ja tästä syystä rakkaus on vain antamista. Et voi odottaa asioita tapahtuvan, sellaisia, joita sinä haluaisit, mutta mitä hän ei haluaisi sinulle antaa. Mikäli valitset puolison, joka antaa sinulle rakkautta tavoilla, jotka eivät sinua miellytä, tai kiinnosta, niin tiesi on kivinen. Jonain päivänä alat haluamaan juuri niitä asioita, mitä et saa. Ja tässä kohtaa tulemme takaisin aloitukseni otsikkoon. Naisen orgasmi.

Naisen orgasmi on se, mikä pitää parisuhteen kokonaisena. Minä väitän, että SE on naisen orgasmin tarkoitus. Naisen orgasmi on ikuisen rakkauden kuva. Sekä mies, että nainen, joka ei sitä ymmärrä, tulee kokemaan tyhjäksi muuttuvan liiton, tai jopa avioeron, vaikka tekisi mitä muita hyviä asioita. Artikkelissa ollut Darwinilainen lähestymistapa kuvaa miehen orgasmin tarkoitusta suvun jatkamisella ja siementen ympäriinsä levittämisellä, lajin lisääntymisen takeena. Myös monet uskonnot suosivat miesten moniavioisuutta. Tosin näissä uskonnoissa naisen seksuaalisuus on piiloteltava asia, sillä nainenhan saattaisi lähteä, ja se vasta kauheaa olisi. Joku toinen mies saattaisi muodostua houkutukseksi, ja ratkaisuhan on siten huntu. Piilotettu kauneus. Ratkaisuhan sekin on pitkän liiton saavuttamiseksi, kyllä. Mutta, naisen orgasmi on huomattavasti mukavampi, miellyttävämpi ja antoisampi keino pysyä yhdessä.

Tässä on vain yksi pieni mutta. Tiedämmekö me miltä orgasmi tuntuu? Mikäli kaksi ihmistä kuvaa orgasmia samalla sanalla, niin mistä tiedämme tarkoittavatko he samaa tunnetta? Tiedämmekö millainen orgasmi voi olla? Voiko samanlainen orgasmi tuntua kahdesta eri ihmisestä erilaiselta? Tai eri voimakkuudella? Miten sen voimakkuuden voisi mitenkään mitata? Oletko huomannut sellaista, että kun joku käyttää sanaa "rakkaus" tai "hyvyys", niin tuo sama sana saattaa merkitä sinulle aivan eri asioita kuin hänelle. Ja kuitenkin käytätte samaa sanaa puhuessanne tai kuvatessanne noita kahta aivan eri asiaa? Sama koskee sanaa orgasmi. Joten, minäkään en ehkä tiedä tästä aiheesta juuri mitään. Millainen laukeaminen on ”orgasmi”? Nyt siirrymme hieman henkilökohtaiselle tasolle – ja vilpittömästi - voi olla, että kadun joskus tätä kirjoitustani. Pyrin kertomaan omia mielipiteitäni mahdollisimman yleisellä tasolla, enkä mene yksityiskohtiin.

Seksikaupat ovat täynnä kaikenlaisia vibroja klitoriksen kiihottamiseen. On tärinää ja pärinää ja surinaa, kaukosäätimillä ja ilman. Ihan hauskoja leluja, mutta rakkautta niissä ei ole. Muovi on kylmää ja kovaa. Muovi on teennäistä. Mutta entä suu? Suu on pehmeä. Huulet puhuvat sanattomia sanoja ja suutelevat. Huulilla on rakkaus. Kieli on kuuma ja kostea. Kumman sinä valitsisit? Väitän, suurin osa valitsisi suun, mikäli se vain tekisi oikeita asioita. Puhuisi oikeita sanoja, tuottaisi oikeanlaisia ääniä, nautintoa. Osaisi olla pehmeä, osaisi kiusoitella, koskea ja kuljettaa juuri sinne, missä nautinto ja rakkaus ovat. Sinne korkealle. Hmmm… Siis minne? Sinne naisen orgasmiin. Mutta mikä hemmetti se sitten oikein on..?

Näillä pikkuvälineillä, ja myös käsillä ja suulla, on mahdollista saada nainen värisemään ja tärisemään ja jopa kirkumaan ilosta. Ja laukeamaan. Puhun klitorisorgasmista, niinkuin olemme tottuneet orgasmeja lajittelemaan. Minulla on tästä, niinkuin kaikesta muustakin tähän tuomistani mielipiteistä oma, itse kokemani kuva. Jos sinun ajatuksesi tai kokemuksesi on erilainen, niin hyvä niin! Mutta minusta - naisen klitoris on ehkä heti aivojen jälkeen monimutkaisin kapistus mitä maa päällään kantaa. Naisen klitoriksen herkkukohtien löytäminen ei ole aina helppoa. Juuri sen takia näitä päriseviä vibroja onkin seksi- ja nettikaupat pullollaan. Pystyäkseen antamaan naiselle klitorisorgasmin, miehen tulee osata kuunnella ja tulkita naistaan. Naisen taas tulee osoittaa tuntemuksensa ihan koko ajan. Ääntelehtiä, liikkua, myötäillä, jotta mies ylipäätään pystyisi häntä lukemaan. Sillä – klitorikseen koskemista ei pysty mitenkään opettamaan. Jos nimittäin sattuu löytämään hyvän kohdan, niin millin sadasosan siirtyminen vasemmalle saattaa osoittautua virheeksi. ”Oihhh, mene takaisin siihen, missä olit äsken..” Pää nousee.. ”Mitä? Mitä sä sanoit, en kuullut? Mihin?” Sormen kosketuksen voimaa on mahdoton selittää. ”Voih.. älä ihan noin kovaa. Okei, nyt on hyvä. Oihh, tee kovempaa.. Hmm, nyt hiljempaa.. Jesss nopeemmin. Ja vähän oikealle. Eiku vasemmalle. Oijoi nyt kovempaa. Ei, ei noin kovaa! Tauko, tauko!!!” Ja hei, jos homma ei näin onnistu, vaikka kuinka pinnistäisi – ja se toinen on rakas, eikä häntä halua loukata, on helpompi vain vaihtaa koko hommaa eri juttuun. ”Jospa sitten näin.. Ehkä ensi kerralla..” Jos näin käy usein tai aina, niin kalenteri saattaa alkaa täyttymään muista kiireistä tai televisiosta tuleekin huiman mielenkiintoisia ohjelmia.. Toki nainenkin voi olla joskus kireä, tai ei pysty rentoutumaan. Siihenkin voi olla lukemattomia syitä, ehkä jopa vain oman pään sisäisiä, tai alitajuisia. Klitorisorgasmi on valtavan tärkeä osa naisen seksiä, ja sen toteuttaminen kannattaa opetella – ja hyvin! Mutta toisaalta, tämän nainen pystyy tekemään itsekin, eli mies on ”tavallaan” korvattavissa. Se vain tuntuu ihanammalle, kun sen saa toiselta. Klitorisorgasmi sellaisenaan on, sanoisinko: kevyt, pieni ja nopeasti ohi menevä hetki.

Monet sanovat, että nainen voi laueta monta kertaa peräkkäin, ja uskoisin, että näissä puheissa tarkoitetaan juurikin klitorisorgasmia. Näitä pieniä ihanuuksia voi tulla useita ja useita, eli miehen ei tule olla juntti ja lopettaa siihen ensimmäiseen. Toki, mies ei yleensä laukea minuutin välein monta kertaa, joten sinun, nainen tulee kertoa tästä ilouutisesta hänelle - koska vain sinä tiedät sen. Seuraava orgasmi tulee helpommin ja nopeammin ja ehkä kevyemmillä otteillakin. Jossain kohtaa sitten, tämä kevyt kosketus ei enää ehkä riitäkään, vaan päättäväisempi työskentely taas palkitaan. Ja jossain kohtaa, ehkä siinä 10:nnen orgasmin jälkeen se todennäköisesti loppuu. Tai sitten ei :)

Niin, seuraava juttu. Mennäänpä sitten G-pisteeseen ja naisen ejakulaatioon ja squirttaamiseen. Jokainen nainen yleensä tietää missä G-piste on. Naisen klitoris jatkuu emättimen sisälle erinäköisenä ja tuntuisena kuin silmälle näkyvät osat. Siihen koskemista on helpompi opettaa. ”Tässä, tee näin.” Ok, ja kun jossain kohtaa tuntuu todella, todella hyvälle, saattaa nainen alkaa ruiskimaan hyvän olon tunteessaan. Huomaatko, en sanonut siitä sanaa ”orgasmi”, sillä minusta squirttaaminen ei ole varsinaisesti orgasmi, ellei se tapahdu klitorisorgasmin kanssa samanaikaisesti. Se tosin moninkertaistaa orgasmin voimakkuuden, mutta yksinään tapahtuessaan se on minusta vain ”hyvä ja värisyttävä tunne”, ja ehkä sitä voisi sanoa jopa ”tekniseksi suoritukseksi”.


Ejakulaatio on taas mielestäni eri asia. Siinä puhutaan sitten jo melkoisen isosta orgasmista, jossa orgasmin yhteydessä tapahtuu ”posahdus”. Kuvaisin sitä samantapaiseksi tunteeksi, kun lapsivedet posahtavat synnytyksen yhteydessä. Ihan mieletön vapautumisen ja hyvän olon tunne. Mies, jos saat naisesi silloin tällöin ”posahtamaan” – hän on sinun. Eikä hän kieltäydy seksistä kanssasi juuri koskaan. Tällainen ejakulaatio vaatii ainakin itseltäni jo aika suurta ja syvää rakastamista, sekä oikeaa tekniikkaa täysin ilman suorittamista. Ja ennen kaikkea luottamusta. Tästä tapahtumasta ja ejakulaationesteestä on monia mielipiteitä. Jotkut sanovat, että se on pissaa, ja varmasti osin onkin. Mutta nainen voi squirtata tai ejakuloida valtavan määrän nestettä jo muutaman minuutin päästä vessakäynnin jälkeen. Niin jotain taikalientä sen on pakko olla, ei voi mitään.. Mikäli eritteet tuntuvat sinusta epämiellyttäviltä, niin ihmisen makuihin kannattaa totutella. Ei aina tarvitse heti juosta vessaan pesulle, vaan hekumallisen hetken voi antaa viipyä ja hiipua rauhassa.

Niin, suuseksi, niin kuin kaikki muukin seksi, on rakastamisen ja välittämisen taitolaji. Nimenomaan antamista. Ihaninta suuseksiä ei voi tehdä steriilisti, ei mies, eikä nainen, vaan koko naama kannattaa laittaa sananmukaisesti ”likoon”. Vitsailinkin kerran jollekin, ”Jos sulla on lilaa luomissa jäljellä suuseksin jälkeen, et tehnyt sitä kunnolla.” Siinä on vähän totuuttakin mukana, kyllä. Sitten toinen viisaus.. Eräs ystäväni sanoi kerran: ”Jos nainen on huono sängyssä, niin taitava mies pystyy pelastamaan sen homman. Mutta jos mies on huono, niin nainen ei pysty tekemään mitään.” Ja tämä on kyllä aika totta. Fyysisesti ajateltuna naisen systeemit ovat vartalon sisällä. Vartaloa ja lantiota on paljon vaikeampaa liikuttaa, kuin jos olisi ulkonevat vehkeet. Varsinainen penetraatio on naiselle enemmänkin edestakaista liikettä, paitsi päällä ollessa. Ja miehelle taas ehkä päinvastoin. Tässäkin täyttyy ajatus Jin-Jangista, jota niin vaalin. Ja sitten.. Niin kuin aina vitsaillaan ”lahna-naisista” niin on olemassa myös ”lahna-miehiä”. Mies, joka vain makaa alla kädet niskan takana, on mielenkiinnoton paskiainen.. Sama siis koskee molempia. Penetraatiossa voi tulla orgasmi myös naiselle, vaikkakin ehkä harvemmin tilastojen mukaan. Mutta se tuntuu ihanalta, eikä orgasmihakuisuus saa olla se päällimmäinen ajatus, mikäli naista haluaa tyydyttää. Tärkeintä on ihailla ja rakastaa, nauttia jokaisesta aistimuksesta, toisen ihmisen läsnäolosta ja antautumisesta. Orgasmi tulee kyllä, jos se on tullakseen.


Miehille vähän vinkkiä, tässä on vielä yksi asia, joka tulee muistaa. Ethän laukea liian nopeasti. Opettele, harjoittele kestävyyttä. Treenaa, hyväile itseäsi vaikka joka päivä. Vie itsesi rajoille ja hillitse. Opettele tulemaan vasta lopuksi, mikäli hommiin uudelleen ryhtyminen on haastavaa. Tämä vinkki on ensimmäinen opetus alkuperäisessä Kama Sutrassa, ja sen tärkeydestä kertovat kirjassa useat toistuvat maininnat, jankutukseen asti. Nainen ei tyydyty lyhyestä sessiosta. Piste. Ja kun mies sitten on lauennut ja aivot ammottavat tyhjyyttään ja koko kroppa kaipaa lepoa ja ehkä jopa unten maille, nainen on vasta alussa.. Kama Sutran mukaan miehen on ”pakko” pystyä jatkamaan, mikäli laukeaminen tapahtuu kovin aikaisin, sillä naisen tyytyväisenä pitäminen on tärkeintä seksissä. Henkilökohtaisesti sanoisin, että seksin ei tarvitse aina kestää tunteja, mutta onko mitään ihanampaa, kuin tunteja kestävä sessio? Välillä lepoa, välillä juomaa tai ruokaa. Ja pelkkää nautintoa, ihoa, hymyjä. Nauru kuuluu seksiin. Kyyneleet kuuluvat seksiin. Ihon kosketus ja tuoksut. Ilo ihmisyydestä. Seksin tulee olla rakkauden osoituksen ja antamisen seikkailu, joka ei saa koskaan muuttua ennalta arvattavaksi. Säännöllinen perjantai-illan sauna ja seksi saattaa olla ajankäytöllisesti hyvä ajatus tässä kiireisessä maailmassa, mutta yllätyksellisyyden puuttuminen aikataulussa tai prosessissa on tappavaa.

“If you think adventure is dangerous, try routine: it is lethal.”

– Paulo Coelho

Mies, mikäli haluat naisesi olevan sinun ikuisesti, tiedä, että seksi voi olla myös henkinen kokemus. Nainen, sinunkin olisi hyvä tietää se, sillä useimmiten sinä olet teistä se osapuoli, joka ajattelee henkistä aspektia enemmän. Ja sinä luot maailman parisuhteenne ympärille ja miehesi seuraa sinua. Nais- ja miesenergiat yleisesti ottaen toimivat niin. Rakkauden tunnetta voi boostata meditoimalla yhdessä, rakastelemalla rakkautta. En tarkoita nyt tantra-seksin länsimaisia, keinotekoisia tekniikoita, vaan kahden ihmisen välistä tunnetta ja halua, jonka voi nostattaa aivoihin asti, silloin kun rakastaa toista ehdoitta. On erikoista tuntea rakkauden energian nousevan päähän, aivoihin. Korvissa humisee ja tajunta hämärtyy. Ja tuolloin on aivan sekaisin, katoaa ikuiseen hetkeen ja haluun, joka yhdistää loppuelämäksi. Tämä voi tapahtua vaikka ilman kosketustakin, ehkä helpoiten kuitenkin sylikkäin, iho ihoa vasten. Mutta se ei tapahdu ilman yhteistä rentoutumista, yhteistä ymmärrystä ihmisyydestä ja elämän ihmeellisestä taiasta. Se ei tapahdu ilman uskoa energioihin. Tai jos sitten tapahtuukin, niin sen jälkeen energioihin on pakko alkaa uskomaan..


Mikäli katsot ihmisyyttä oikeasta suunnasta, tiedät, että elämä on rakkautta. Ja rakkaus on tunne. Tunne taas on energiaa. Sieltä ne vauvatkin tulevat, energiasta. Sinäkin, vaikka et energioihin uskoisikaan. Henkinen yhteys ja henkinen seksi ovat niin voimakkaita kokemuksia, että seksistä ei tarvitse tehdä ”rutiininvälttämispaineissa” mitään extremeä, vaan voi vain antaa flown mennä. Flow vie ja rakkauden kokeminen nousee jollekin korkeammalle tasolle.

Tosin, jokainen kokemus, joka on voimakkaampi kuin aikaisemmin on kokenut, saa ihmisen tavoittelemaan sitä uudelleen. Voi jopa olla, että aikaisemmin koetut orgasmit muuttuvat pienemmiksi ja merkityksettömimmiksi. Ja tällaisella matkalla kaksi ihmistä liimaantuvat toisiinsa lujemmin ja lujemmin. Näin sinkkuna en oikein tiedä, että ovatko omat voimakkaimmat kokemukseni siunauksia vai kirouksia, sillä valitsen mieluummin olla vaikka kokonaan ilman, kuin koskaan tyytyisin vähempään rakkauteen.


Pähkinänkuoreen kaiken tämän laittaisin näin: Seksi ilman rakkautta, ilman vilpitöntä antamisen halua, on vain seksiä. Tätä sanahelinää tekniikoista, jota olen juuri kirjoittanut. Tekniikoista, jotka tuntuvat olevan jokaiselle erilaiset, ja usein ainoat merkitykselliset asiat. Vilpitön rakkaus on se, joka nostaa orgasmit siihen kategoriaan, jonne ne kuuluvat. Me ihmiset vain olemme pelokkaita, emmekä ehkä uskalla avata itseämme rakkauden edessä. Mikäli olet kanssani eri mieltä, se on fine. Mutta väittäisin, että jos kerran syntymä ja uusi elämä ovat seksin ihmeellisiä tuloksia, niin ehkä se seksikin voisi olla jotain enemmän, vielä ihmeellisempää kuin mitä olet tähän mennessä tiennyt tai kokenut?

Naisen orgasmi on minun mielestäni ikuisen rakkauden siemen. Thats what it is.

With Love,

Hanna

188 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page