top of page

Haluatko parantua? Oikeasti?

Haluatko oikeasti parantua menneisyydestäsi vai oletko vain halauksen tarpeessa?


Mikäli todella haluat parantua elämäsi aiheuttamista kolhuista, sinun olisi ehkä hyvä kuulla omia sanojasi, omia vastauksiasi erilaisiin kysymyksiin. Kysymyksiin, jotka saattavat saada sinut näkemään asiat uudella tavalla. Omat vastauksesi saattavat antaa sinulle tienviittoja ja kokonaan uudenlaisia kuvia. Totuuksia sisimmästäsi, sellaisesta perspektiivistä, jota et ehkä ollut huomannut olevan olemassa. Saatat huomata kuinka ratkaisut ovat olleet kädessäsi koko ajan, mutta et ole osannut ottaa niitä käyttöön.


Mikäli todella haluat parantua elämäsi aiheuttamista kolhuista, haluat muuttaa ajatuksesi. Ja haluat tehdä työtä sen eteen. Tiedät, että kukaan ei pysty ratkaisemaan sinun menneisyyttäsi ja taikomaan ongelmiasi tapahtumattomiksi. Tiedät, että vain sinä itse pystyt tekemään sen. Haluat elää elämäsi onnellisena ja positiivisena ja tiedät, että tulet tekemään kaikkesi sisäisen tasapainon saavuttamiseksi. Haluat kumota kaikki tekosyysi. Ymmärrät, että muutos saattaa viedä aikaa - tai - se voi tapahtua nopeastikin. Ymmärrät, että muutos saattaa vaatia sinulta myös sinun aikaasi, mutta olet valmis antamaan sen - itsellesi. Sillä sinä haluat ottaa vastuun omasta paranemisestasi.


Mikäli todella haluat parantua elämäsi aiheuttamista kolhuista, olet valmis lupaamaan itsellesi, että annat itsellesi rakkautta, myötätuntoa, suvaitsevaisuutta, armoa, rohkeutta ja sinnikkyyttä. Et pelkää tunteitasi tai tuskaasi, etkä myöskään kyyneleitäsi. Sillä tiedät, että kokemalla tunteita vapautat niitä ja teet niistä vähemmän merkittäviä. Ja tiedät kulkevasi kohti onnellisempaa elämää. Elämää, jonka rakentajana olet sinä itse.


Mikäli todella haluat parantua elämäsi aiheuttamista kolhuista, mielelläni teen töitä kanssasi. Sillä minä rakastan rohkeita ihmisiä. Niitä, jotka tarttuvat asioihin. Niitä, jotka nousevat kuin Feenix-lintu, pelottomasti uuteen elämään. Elämälle antautuen, uskaltaen ja rakastaen.


Mutta mikäli haluat vain "halauksen ja lohdutusta", en välttämättä ole sinulle se oikea auttaja. Toki voin olla olemassa sinulle silloinkin. Sillä kaikki tarvitsevat joskus ymmärrystä ja kuuntelijaa tullakseen joskus siihen kohtaan, josta voi aloittaa sen rohkean matkan paranemiseen. Avoin puhuminen auttaa sinua, tottakai, mutta todellinen muutos vaatii heittäytymistä. Rehellisyyttä. Avoimuutta. Uskallusta. Halua. Voi olla, että onnistun voimaannuttamaan sinut haluamaan muutosta enemmän kuin mitään muuta. Ja silloin kaikki on mahdollista.


Kumpaa sinä mieluummin haluat? Feenix vai Halaus?


With Love,

Hanna

30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page