top of page

GTE Gold The Earth Painonhallinta

Päivitetty: 3. marrask. 2020

Jokainen kanssamme karistettu gramma parantaa maailmaa!

Mitä kaikkea oletkaan koskaan tehnyt terveemmän ja kauniimman kehon eteen? Puuttuiko sinulta aikaa, motivaatiota – oliko laihduttaminen kurjaakin kurjempaa?

Kanssamme ei tule tylsää – sen lupaamme!!!

Olemme saaneet vihdoin ulos ensimmäisen version painonhallintaa tukevasta ohjelmastamme. Tämä ohjelma sisältää AIVAN KAIKEN, mitä vain voit tarvita saavuttaaksesi sellaisen painon, jossa tunnet tyytyväisyyttä ja rauhaa. Ja juuri siksi emme saa näitä kaikkia mukana olevia juttuja yhteen mainokseen, mitenkään tiiviisti.. Joten, lue edelleen!


Mitään ei ole sinulta puuttuman, jos päätät lähteä matkaamme!


Tämä ohjelma on niin loistava, että sinun ei edes tarvitse haluta pudottaa painoa, vaan kehosi löytää automaattisesti itselleen parhaan olon, homeostaasin! Ohjelmamme sopii siis myös jo laihoille, normaalipainoisille ja vaikka koko perheellesi!!!

Kerron tässä artikkelissa näkemyksiäni positiivisesta painonhallinnasta ja GTE:n toteutuksesta!

(Olen aivan innoissani..!!!!)

Useimmiten motiivi laihtumiseen on joko oman silmään ”ei niin kiva” näkymä peilissä tai meidän kaikkien kokemat "pesussa tai kuivurissa yllättäin kutistuneet” vaatteet.. Joskus se on myös terveys, sillä monet vaivat saattavat ilmetä painon noustessa, ja vastaavasti kadota kuin tuhka tuuleen painon tasapainotuttua. Mikä tahansa näistä motiivi onkin – se on negatiivinen. Ulkonäkö, ahdistus lempivaatteiden puristaessa, sairaudet. Negatiivinen motiivi ehkä saa sinut tuntemaan olosi niin huonoksi, että se ajaa sinut etsimään positiivista ulostuloa. Siinä mielessä nämä negatiiviset motivaattorit ovat hyödyllisiä. Mutta - negatiivinen ei ole koskaan yhtä tehokas motivaattori, kuin positiivinen. Viimeinen asia, mitä sinun kannattaa tehdä, on laittaa jääkaapin oveen kuvasi, jossa saavutetut kilot muistuttavat sinua olemassaolollaan. Usko tai älä, mutta mielesi toimii aivan eri tavalla!

Mielesi tavoittelee AINA jotain. Elämä on haluamista, haaveilua ja himoa. Mielesi haluaa sinun haluamiasi asioita. Näin elämäsi menee eteenpäin, elät ja koet asioita. Jotta mielesi voisi työskennellä sinun hyväksesi, sinun tulee osata ohjata sitä oikealla tavalla.

Jos haluat olla hoikka, sinun tulee nähdäkin itsesi hoikkana.

Jos haluaisit syödä terveellisesti, sinun tulee nähdä terveellisen elämän lopputulokset itsessäsi ja ympäristössäsi, tuntea ne kehossasi.

Jos haluat muuttaa itseäsi ja maailmaa, sinun tulee tietää tarkkaan, että millaiseksi haluat tulla ja millaisessa maailmassa haluat elää.

Jos haluat antaa mielellesi vallan, se valta kannattaa antaa sille positiiviselle mielellesi.

Kun nämä asiat ovat sinulle selkeästi selvillä ja opit tuntemaan halusi todentuntuisena, voit vain nojata taakse ja antaa inspiroituneen mielesi johdatella sinut haluamaasi paikkaan. Mielesi tietää, mitä sen tulee tehdä, ketä kuunnella, mitä lukea, millä kaikilla tavoin ruokkia sinun haluasi. Miten viedä sinut siihen olotilaan, josta haaveilet.

Alitajunta ja hypnoosi

Me valjastamme mielesi oikeille raiteille. Sillä, kehosi on yhtä kuin alitajuntasi. Kehosi ilmentää sisäistä maailmaasi. Kiire, stressi, suru ja kaikki negatiiviset ajatukset ja tunteet näkyvät kehossasi yli- tai alipainona, ja joskus jopa sairauksina. Joten, aloitamme työskentelyn – totta kai ravinnostasi, mutta myös – muokkaamalla alitajuntaasi. Heti ensimmäisellä tapaamisella saat 152€ arvoisen Painonhallinta Exclusive hypnoterapiasession. Painonhallinta Exclusive on sinulle personoitu noin tunnin kestävä hypnoosisessio. Tämä sessio alkaa syvärentoutuksella, josta toivon sinun ottavan kaiken irti. Syvärentoutuksessa kehosi alkaa hakeutumaan homeostaasiin ja näin parantamaan itseään, täysin ilman sinun ohjeistustasi. Alitajuntasi astuu esille, kuuntelemaan tarkasti. Ja tuolla autuaan rentoutuneessa hetkessä, muutamme yhdessä alitajunnassasi piileskelevät vastustukset myötätuuleksi hoikistumisesi matkalle! Voit huomata muutoksia ajattelussasi jopa jo samana päivänä! Me yhdessä annamme alitajunnallesi ohjeet, juuri sellaiset ohjeet, jotka motivoivat sinua parhaiten. Näitä motivoivia rentoutussessioita on luvassa jokaisella tapaamisella. Tulet saamaan jokaiseen aamuun ja jokaiseen iltaan sopivat nauhat kotiin!

Tapaamiset

Me haluamme tavata sinut joka viikko!!! Miksi joka viikko?

Siksi, koska me haluamme tietää kuinka sinä voit ja kuinka sinä edistyt! Me kaikki olemme erilaisia. Jotkut meistä syövät liian vähän, ja jotkut liian paljon. Ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa kalorimäärää, joten haluamme seurata ohjelmaasi ja muuttaa sitä tarpeen vaatiessa. Haluamme tietää, miten ruokavaliosi sujuu, ja varmistaa, että olet saanut kaikki tarpeelliset vitamiinit ja kehollesi tärkeät hivenaineet. Haluamme siis tietää miten voit.

Siksi, koska haluamme motivoida sinua lisää ja lisää! Meillä on valtava määrä hauskoja keinoja saada sinut pysymään tavoitteessasi. Haluamme muuttaa sinut entistä positiivisemmaksi ja pitää sinut niissä sfääreissä! Houkuttelemme sinua huomaamaan uusia asioita tästä ihmeellisestä maailmasta – uuteen, terveelliseen elämääsi liittyen. Suuri osa näistä motivaation kattoon nostattavista ”jutuista” tulee sinulle yllätyksenä, joten en halua viedä yllätyksellisyyttä avaamalla ideoitamme tässä sen enempää.

Miksi juuri perjantaisin…??? Siksi, koska viikonloppuihin sijoittuvat ne kivikkoisimmat hetket, kun mieli haluaa palata takaisin ”vanhaan”. Kyllä, olemme erittäin tietoisia, että viikonloppu on rentoutumisen aikaa. Ja kyllä, viini on osa nautintoa, joten laskemme halutessasi sinulle rentouttavan hetken viikonloppuusi, tai jopa kaksi. Sinä päätät. Mutta – me teemme perjantaisin parhaamme, että valitset pysyä kohtuudessa kaloreissasi!

Reseptit ja ruoka

Me annamme sinulle joka perjantai selkeät ohjeistukset kaikelle syömisellesi, sekä alkavalle viikonlopulle, että seuraavalle viikolle.

Aamiainen. Lounas. Päivällinen. Iltapala.

Annamme sinulle reseptit lounaisiisi ja päivällisiisi. Voit helposti valita tehdä samaa ruokaa koko perheellesi, kunhan me vain tiedämme montako henkeä perhekuntasi sisältää.

Olemme koonneet kolmen kuukauden mittaisen ruokalistan, josta saat mukaasi viikon kerrallaan. Tarkoitus on, että perjantai-iltana tapaamisemme päätteeksi menet kauppaan (tai lauantai-aamulla) mukanasi antamamme ostoslista. Viikonlopun aikana valmistat kaikki tulevan viikon ateriat, ja laitat ne pakastimeen. Huomaat arkesi muuttuvan ihanan huolettomaksi, koska sinun ei tarvitse kokata lainkaan. Sen lisäksi, että reseptimme ovat helppoja ja nopeita, tuomme mindfulness-ajattelua ja rakkautta ruuan laittoosi. Tulet nauttimaan viikonlopun ruokasessiosta keittiössäsi!

Eettisyys

Tuomme ruokapöytääsi mahdollisimman luonnollista ja lähellä tuotettua ruokaa. Sinä itse teet kaupassa käydessäsi lopullisen valinnan, mutta meidän kauttamme on mahdollista saada lähitiloilla tuotettuja hyödykkeitä. Tavoitteemme on pystyä jonain päivänä tarjoamaan laaja valikoima luomutavalla tuotettua lähiruokaa.

Pääpaino eettisessä ajattelussamme on nimenomaan kasvispainotteisuus, luomutuotanto, hiilijalanjäljen minimointi ja muovin kierrättäminen. Näillä luontoa säästävillä valinnoilla haluamme edistää omaa terveyttämme ja maapallon hyvinvointia. Suomi on hyvin pohjoinen maa, eikä luontomme tarjoa kaikkia meille jo arkipäivää olevia hedelmiä, joten emme ehkä onnistu aina suosimaan vain suomalaista. Teemme kuitenkin parhaamme.

Reseptimme sisältävät maitotuotteita, kalaa ja lihaa, sillä ne ovat osa ihmisen luonnollista ravintoa. Mielestämme meillä kaikilla on - osana tätä niin uskomattoman ihmeellistä luontoa - oikeus syödä kaikkea ihmisen elimistölle sopivaa ruokaa. Annamme sinulle joka tapauksessa aina ehdotelman kasvistuotteista lihan tai kalan korvaajiksi resepteihimme. Tarjoamamme reseptit ovat kasvispainotteisia.

Emme tue, emmekä myöskään vastusta vegaanituotteita. Mikäli sinä haluat olla vegaani, ja kuitenkin noudattaa antamiamme reseptejä, niin voit omavalintaisesti korvata sinulle epäsopivat tuotteet vegaanituotteilla. Vegaanituotteiden valikoimat ovat laajat, joten onnistut kanssamme loistavasti, vaikka valitsisitkin aina korvaavat vaihtoehdot.

Jotain pysyvää

Toivomme tästä alkavan jotain pysyvää elämääsi. Jotain sellaista, mitä sinä annat eteenpäin jälkipolvillesi. Lapsillesi. Lastenlapsillesi. Ystävillesi. Rakkaillesi.

Jokainen kanssamme karistettu gramma parantaa maailmaa.

Jokainen kanssamme haukattu suupala edistää maapallon hyvinvointia.

Aloitamme pilottiryhmän "erittäin sopuisaan hintaan" perjantaina 20.11.2020!

Tervetuloa mukaan!


With Love,

Hanna


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page