top of page

Gold Your Mind I

Mielesi on yhtä kuin kehosi.

Kehosi on yhtä kuin mielesi.


Jokainen stressi mielessäsi on myös kehossasi.

Jokainen mielesi stressi aiheuttaa sinussa tunteita.

Jokainen tunteesi aiheuttaa aivoissasi ajatuksia.

Jokainen ajatuksesi aiheuttaa sinussa tunteita.


Jokainen tunne on yhtä kuin hormonaalisten aineiden yhdistelmä kehossasi.

Jokaisella hormonilla - joita kehosi tuottaa tunteidesi mukaan – on vaikutuksia elimistössäsi. Voit itse valita, ovatko ne kehollesi ja mielellesi hyvää tekeviä hormoneja, vai lisäävätkö ne stressitasoasi.


”Kaamea stressi. Olispa hienoa jos ei tarvitsisi mennä töihin.. Mut pakkohan töissä on käydä.”

”Ainainen kiire.. Minulla on niin kiire, etten ehdi rauhoittumaan!”

”Elämä tuntuu sekavalta, kaikkea vain tapahtuu ja minä taiteilen sen kaiken keskellä.”

”Työ ja perhe ja arki, ne vievät kaiken voimani.”

”Olen väsynyt. Joka päivä tunnen väsymystä enkä viitsi oikein mitään.”

”Elämä tuntuu samalta joka päivä, ihan joka päivä.”

”Seuraan useita sarjoja televisiosta. Lemppareitani on.. ja.. ja… ja….”

”Pitäisi treenata ja liikkua, mutta en löydä motivaatiota.”

”Sohvani on liimaantunut selkääni kiinni iltaisin.”

”Haluaisin elämääni sisältöä ja mukavaa tekemistä.”

”Vietän ehkä liikaa aikaa somessa. ”

”Haluan muutosta elämääni. En tiedä mitä, mutta jotenkin vain tiedän, että elämä voisi olla mukavampaa.”

”Olen ehkä hukannut itseni.”

”Haluan muuttua. En pidä itsestäni tai toiminnastani kovinkaan paljon juuri nyt.”

”Haluaisin elää itselleni. Nyt olisi minun vuoroni.”

”En osaa meditoida. Olen yrittänyt. Mieleni vain ei pysähdy.”

”Tuntuu, että olen koko ajan jostain kohtaa kipeänä.”

”Paino vaan sen kun nousee, pikkuhiljaa.. En saa sitä haltuun.”


STOP!


Jos jokin näistä ajatuksista on sinun ajatuksesi, on aika pysähtyä.

Mielen rauhoittaminen on taitolaji. Olet ehkä kokeillut jotain mindfulness-metodia ja yrittänyt rauhoittaa mielesi, mutta ajatuksesi ovat jatkaneet menojaan ja omia polkujaan. Todellisuutta on, että mielen rauhoittaminen ei onnistu kertalaakista, vaan sitä pitää opetella ja harjoitella. Mielen rauhoittaminen on taito siinä missä esim. juoksu tai shakki tai tanssi.


Gold Your Mind-kurssi on suunniteltu sinulle, jos haluat ottaa elämäsi haltuun ja muuttaa sen paremmaksi. Kerätä kauniita ja mukavia muistoja. Elää jokaisen päivän täysillä, nauttien. Kulkea inspiroituen kohti entistäkin mukavampaa tulevaisuutta.


GYM I on mielesi treenialusta. Mielen treenin avulla kuljetat kehosi kuin itsestään alueelle, jossa liikunta tuntuu ihanalta. Hyvältä teolta kehosi hyväksi. Kehosi kiittää sinua kaikesta siitä hyvästä, mitä se tulee saamaan. Jaksamista. Haluamista. Liikettä. Joustavuutta. Ja kehosi jaksaa kannatella sinua päivästä toiseen, paremmin kuin ennen.


GYM I:n avulla mielesi ja aivosi saavat kiireen keskellä ansaittua lepoa. Tulet huomaamaan, kuinka aivosi saavat uutta, inspiroivaa ajateltavaa. Tulet huomaamaan, kuinka aivojesi toiminta paranee, muistisi paranee, olosi paranee, suhtautumisesi ympärillä olevaan maailmaasi muuttuu suopeammaksi ja lempeämmäksi. Tunnet luovuuden virtaavan suonissasi – eikä sitä saanut aikaan kukaan muu, kuin sinä itse. Nukut huomattavasti paremmin kuin ennen ja palaudut hyvien yöunien ansioista paremmin uuteen päivään. Alat voimaan paremmin ja energisemmin. Jaksat paremmin ja iloisempana kotona ja töissä. Joka päivä.


GYM I:n avulla tunnet itsesi kauniimmaksi kuin ennen. Tunnet itsesi paremmaksi ihmiseksi. Tunnet itsesi juuri siksi olennoksi, joksi olet syntynyt. Tunnet, kuinka ansaitset kaiken sen, mitä olet aina haaveillut. Tunnet, kuinka kaikki haaveesi ovat lähempänä, totta ja todellisuutta.


GYM I:llä pääset kokeilemaan Muse Headbandia! Musen avulla pystyt kartoittamaan tavoittamasi aivojen toimintatasot. Muse Headband on EEG:tä mittaava laite, joka avulla pystyt kartoittamaan rentoutusharjoitteesi onnistumisen. Mikäli haluat seurata harjoitteittesi onnistumista päivittäisellä tasolla, suosittelen hankkimaan oman laitteen. Mutta kurssipäivinä kaikilla on mahdollisuus mitata omien aivoaaltojen pituutta siirryttäessä valvetilan betasta alpha, theta ja delta-alueisiin. Tiede on

mukana mielesi rauhoittamisessa!


Mitä sinun tarvitsee tehdä? Hmmm… ei mitään muuta kuin varata itsellesi aikaa joko aamuisin tai iltaisin. Aikaa, jolloin et tee mitään. Aikaa, jolloin mikään ei häiritse sinua. Aikaa, joka on vain sinun. Aikaa, joka tarkoittaa sinua hoitamassa sinua itseäsi. Aikaa, jota sinä arvostat NIIN PALJON, että otat sen itsellesi. Vaikka se sitten olisi keskellä

yötä!


Saat GYM I:llä selkeän kuvan, milloin harjoitteesi on onnistunut ja opit tuntemaan sen fyysisesti, ilmankin Muse Headbandia. Käytän kurssilla monia erilaisia hypnoottisia ja meditatiivisia keinoja ja mielikuvia syvän transsi/meditatiivisen tilan saavuttamiseksi ja opit käyttämään niitä myös itse. Kurssin kesto on 4 päivää ja jokaisena päivän teemme vähintään 3 harjoitetta.


Ensimmäinen GYM I alkaa 2.6.2019! Kurssin loput kolme päivää sovitaan ensimmäisen päivän aikana mahdollisimman monille sopivaksi.


Soita ja kysy lisää!

050-4446344


With Love,

Hanna

25 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 commentaire


hannasokajarvi
hannasokajarvi
29 mai 2019

Elokuussa seuraava mahdollisuus GYM I:lle! 1.-4.8.2019! Voit varata paikkasi ajanvarauksestamme tai suoraan minulta info@withlove.fi tai vaikka chatin kautta ❤️🥰

J'aime
bottom of page