top of page

Miten pieraiset unisex-vessassa?


Tiedätkö tunteen, kun menet bilikselle.. Biljardiliigan finaalit menee Galaxiessa, ihana ja jännittävä päivä tulossa! Tiedossa upeaa urheilua, tarkkuuslajia ja uskomattoman taitavia pelaajia. Jännittäviä tilanteita, kiihkeitä tunteita, keskittymistä, upeita suorituksia, itsensä ylittämistä. Ihan on niin kuin tosi mahdotonta olla menemättä paikalle katsomaan..!

Ei bilikselle tarvitse pukeutua, mutta olen nainen, kyllä. Olen laittanut itseäni hiukan nätiksi ja hyvän tuoksuiseksi, minullahan on tapana saada näiltä ihanilta tutuilta kymmenittäin halauksia! Olen biliksellä siinä mielessä vähän outo, kaiketi. Mutta se tapa nyt vain on tullut minuun, sillä kauneusalan töissäni saan asiakkailta halauksia joka päivä ja työkavereitakin halaan enemmän kuin usein. Se on minulle siis aivan normaali tapa osoittaa sanat: ”Ihanaa nähdä!”. Aamukahvia on mennyt, tottakai, se normi litra tai kaksi ja sitten tulee pissahätä ja menet vessaan. ”Voi vittu.” Ovessa olevan naisen kuvan päälle on laitettu kyltti, missä lukee: ”UNISEX”.


No joo, ymmärrän.. Paikalla on about 200 miestä ja ehkä noin 10 naista. Tottakai tilaa varataan kaikille, ettei tarvitse varsinkaan pelien kuluessa jonottaa vessaan. Mut voi eihhh.. Päähän mahtuu vain yksi ajatus: ”Mitä jos siellä on joku ja vahingossa pääseekin pieru..??!!??!?”

Naisethan eivät pieri, eihän? Naiset vain tuoksuvat kukkasille ja hymyillen luikauttavat kakan pyttyyn, jos yleensä koskaan ikinä yleensäkään kakkivat. Ja jos sitten joskus käy vahinko, niin eihän naisen soittimista tule mitään miehisiä, äänekkäitä rämpsylöitä, vaan pikkuisia söpöjä ”piu-puuppia”.


Ne rämpsylät ovat miesten juttu ja itseasiassa.. En pysty selittämään - saati ymmärtämään - sitä miehen katseessa näkyvää ylpeyden hiventä sen vaaaltavan pierun päästettyään.. Mies! Minä näen sen!!! Mitä pidempi ja äänekkäämpi tai hassumpi, sen paremmin se näkyy! Se näkyyyyy!!! Vaikka kuinka yrität peitellä, niin olet YLPEÄ hienosta pierustasi sen maailmaan päästettyäsi. Naurahdat ehkä ja yrität näyttää häveliäältä, ja pyydät ehkä anteeksikin – MUT MÄ NÄIN SEN..!!! Hitokseen leuhka, voi vittu sentään. PIERUSTA!!! Ja faktaa on, että mua ei tippaakaan naurata se sun pieru, vaan mua naurattaa ainoastaan ja vain tuo sun älytön ylpeys omasta pierustasi. Ihan käsittämätöntä..!


Ja mies.. Kun vauvallasi on kakka housuissa, niin SINÄ olet oksennuksen partaalla sitä vaihtaessasi. Yökkäät ja kouristelet henkihieverissä.. Me naiset joudumme vaihtamaan 90% kakkavaipoista, koska SINÄ et pysty siihen ja samaan aikaan SINÄ puuppailet ylpeänä sohvalla nautiskellen. WTF? Kun sitten sut on joskus pakotettu vaihtamaan se vaippa, niin tiedätkö kuinka suuri nautinnon hetki se on meille naisille..? En pysty selittämään kuinka hyvältä se tuntuu sisuksissa, kun kuuntelemme wc:stä kuuluvaa yökkäämistäsi..! Tuo vahingonilo ja ilkikurinen nauru on naisen kosto kaikista niistä pöllähdyksistä, mitä pöksyistäsi pelmahtaa.


Mutta tunnustan, tuo sun lapsellinen leuhkuus omista pieruistasi on loppujen lopuksi aika söpöä, ei sille voi kuin nauraa..


Mutta että nainen..? Mies, sinä et varmastikaan tiedä millaista on pissiä ja samaan aikaan yrittää pidättää pierua? Naisilla vielä nuo kohdat, mistä mitäkin tulee ulos ovat kovin lähellä toisiaan.. Täytyy olla taituri, että osaa puristaa pyllypuoli kiinni ja avata viereinen lihas helpotusta varten. Koska minä en pieraise sinun kuultesi, en. Ai niin, eihän naisilta tule pieruja, eli ei huolta.


Aasiassa on wc:ssä vessanpyttyjä, mitkä tekee kaiken. Ne pesee sun peppusi ja puhaltaa kuivaksi, painat vaan nappia. Ne myös soi mikäli niin haluat. Voit itse valita jopa musiikin. Sillä eihän maailma kestä sitä KAUHEAA ääntä, jos vaikka naiselta pääsisikin pieru tai kakka.. Koska se vain on niin, että nainen menettää kasvonsa, mikäli JOKU KUULEE, että häneltä pääsee pienikin puuppa. En tiedä miksi, mutta se vain on niin.


Onko pierussa sitten joku taika? Mikä tämä juttu oikein on? Oletko miettinyt? Tosin itse juuri nyt mietin, että ehkä mulla olisi järkevämpääkin tekemistä kuin miettiä pieruja näin lauantai-aamuna.. Mutta kun tämä asia liittyy nyt jotenkin eilen aloittamaani aiheeseen ”mies ja nainen”. Niin, eli onko pierun takana jotain, mitä emme ole huomanneet? Ei ole mitään muuta juttua, mille niin paljon nauramme, kuin pieru. Ja pieruille nauraminen on kansainvälistä. Mene mihin tahansa maahan tällä pallolla ja löydät samanlaisia ihmisiä. Ihan kaikkia ihmisiä naurattaa ENITEN pierut! Rakkautta yli rajojen. Eli voisiko pieruille nauramista jopa kutsua globaaliksi ilmiöksi?


Voisiko olla, että.. Tällainen globaali ilmiö voisi jotenkin yhdistää ihmisiä? Vaikka bisneksessä? Voisko olla hyvä juttu kokeilla, esimerkiksi palaverissa tai neuvotteluissa? Pöydän ympärillä 5 miestä. Kysymyksessä voisi olla vaikka jonkinlainen kaupantekohetki. Myydäkö vaiko ei – tai ostaako vaiko ei. Voisiko olla, että.. Katsokaas kun miehillä on jotenkin sellainen heidän oma bonding-systeemi. Tauolla voisi seistä ringissä, bondata katsein ja jutuin. Ja jospa siinä sitten kokeilisi - että kuinka tämä ihmeellinen ilmiö voisi avata ilmapiiriä – ja päästäisi ehkä yhden pierun? Tsekkaisi, mitä se saa aikaan. No mitäs muuta kuin miehekästä, pari naurahdusta ja kainoa hymyilyä tietenkin. Hyväksyviä katseita.. Reaktioita arvioivia katseita puolin ja toisin.. Voit aivan nähdä, kuinka jokainen vilkaisu arvioi vastapuolta ja kuinka jokainen maassa käväisevä katse viestii päässä pyörivästä ajatuksesta, että ”Uskaltaisko..” Niin. Ehkä sitten joku muukin voisi päästää ilmoille oman äänensä, hiukan rohkeamman. Mitä sitten tapahtuisi? Väittäisin, että kisa on valmis ja morjens vaan. Miehekästä naurua ja bonding on siinä. Jokainen jätkä mukana nauramassa ja kisaamassa. Ihan näen sieluni silmillä torvien soivan ja äijien nauravan toisilleen vedet silmissä hienoille pieruilleen! Hieno pieru on miehen mitta. :D Niin miksi ei käyttäisi pierun voimaa rauhanomaisena neuvotteluaseena globaalissa bisneksessä? Sillä kaikki veljet ymmärtävät hienojen pierujen päälle. Ja vielä nyt se voi olla mahdollista, kun naisia on mukana vähemmistönä.


Mutta me naiset.. Uhh, se on ehkä nolointa se ääni. Se mikä miehelle on maailmassa parasta, on naiselle kauheinta. Hajusta voi aina sanoa, ”En se minä ollut!” ja naista uskotaan aina, koska naisethan eivät pieri, eivätkä varsinkaan haise. Paitsi kukkasille. Mutta se ääni, sen myötä pierusta jää aina kiinni. Tiedättekö, minulle on oikeasti joku asiakas taannoin juorunnut eräästä kollegasta: ”Ymmärrätkö, siltä pääsi pieru kesken asiakkaan tekemisen..!!!!!” ”No mitä sitten tapahtui?” ”No, se vaan sanoi, että hups ja anteeksi.” Mitäs tällaiseen juoruiluun sitten sanot? Et mitään ja toivot vain, että sinusta ei koskaan pääse töissä yhtään puuppaa. Koskaan. Ikinä. Turku on pieni paikka.


Ja hei nainen.. Olen aivan varma, että muistat sen hetken kun menetit pieruneitsyytesi miehesi läsnä ollessa.. Minä ainakin muistan. Ei sellaista tapahtumaa voi unohtaa, ei mitenkään!!! Koska se hetki on ratkaiseva. ”Jatkuuko yhteiselämä kun tuo salaisuus paljastuu? Että naiseltakin voi päästä pikkuinen pum..” ”Rakastaako se minua vaikka pääsi puuppa?” Sitä vain toivoo, että haju ei tainnuta kumpaakaan ja että molempien kulmakarvat pysyvät päässä paikoillaan.. Faktaa on joka tapauksessa, että vaikka pieruneitsyyden menettämisestä selviäisikin, niin naisen on parasta jatkossakin piereskellä vain vahingossa: ”Hupsis vain..” Nainen, muista: Tarkoituksella pieraiset vain ja ainoastaan silloin kun olet yksin, etkä sitäkään sitten ikinä tunnusta. ET IKINÄ.


Kyllä me olemme niin, niin ihanan erilaisia...!!! <3


Mutta hei, takaisin tähän oikeaan asiaan. Kirjoitan tätä oikeastaan vastineeksi ajatuksille, joissa halutaan kouluihin UNISEX-vessoja. Olen kirjoittanut tämän tekstin hymy huulillani, miesten ja naisten ihanille eroille nauraen rakkaudella ja aika raa´asti karrikoiden. Mutta tässä jutussa on vinha perä kuitenkin. En haluaisi, että tyttölapset joutuisivat hoitamaan wc-käyntinsä vielä niin lapsellisten poikien kuullen. Uskoisin, etteivät teinipojatkaan halua kakkia tyttöjen meikatessa ja kikatellessa oven takana. Kyllä, on tasa-arvoa, että kaikilla on samanlaiset vessat. Mutta on myös tasa-arvoa saada hoitaa wc-asiat omassa rauhassa. Olen lukenut kriittisiä kannanottoja uimahallien naisten pukukoppiin astuvista miespuolisista huoltohenkilöistä. Suomen saunakulttuurin huomioon ottaen aivan älytön haloo. Ja sitten luen ehdotuksista saada kouluihin unisex-vessat. Mitä ihmettä??? Minusta kaikkien kannattaisi mennä sydämeensä ja kysyä itseltä, mitä tasa-arvo tarkoittaa. Mihin meillä ihmisillä täällä tulisi olla oikeus? Minusta unisex-wc astuu minun ja jokaisen ihmisen henkilökohtaisen tasa-arvon päälle isolla kengällä.


Minä olen nainen, ja minä haluan tulla kohdelluksi naisena. Suon saman kaikille miehille, sillä tämä maailma on miesten ja naisten ja kaikkien siltä väliltä.


Rakkautta ja suvaitsevaisuutta toivottaen kaikille, tasapuolisesti ja yhtä paljon.


With Love,

Hanna

98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page