top of page

Vesi - elämän alkulähde

Päivitetty: 7. syysk. 2018

Istun tässä valitsemassa kaikista aiheistani sitä, joka tuntuu tärkeimmältä kirjoittaa - ja se on vesi. Miksi koen sen niin tärkeäksi? Hmm.. mistä aloittaisin..


Tutustuin veden salaisuuksiin alunperin, noin kaksi vuotta sitten, Gregg Bradenin opastuksella. Saatatte kuulla hänen nimensä useammankin kerran näissä blogeissa, sillä hän on yksi suuresti arvostamiani tiedemiehiä. Gregg Braden on tiedemies, geologi, joka uskaltautuu puhumaan myös niistä aiheista, joita nykytieteemme - on todistanut todeksi - mutta ei voi julkisesti puhua.. Koska silloin niin monet vanhat uskomukset menisivät uusiksi ja uusia uskomuksia saattaisi olla pakko muodostaa. Suosittelen tutustumaan!


Löytämissäni lähteissä Gregg Braden puhui veden muistista kohtuullisen yleisellä tasolla, mutta kiinnostuin asiasta ja elämästä uteliaana törmäsin valtavaan informaation määrään netissä.


Masaru Emoto oli ensimmäinen löytöni. Hän oli veden muistia ja tiedonsiirtokykyä tutkinut tiedemies. Hän tutki erilaisia vesiä jäädyttämällä sitä, ja kuvaamalla jäätyneitä kiteitä. Hän huomasi vesien muodostavan hyvin erilaisia, monimutkaisuudessaan toisistaan eroavia ja kauneudeltaan eritasoisia kiteitä, veden laadun mukaan. Hänen tutkimuksiensa mukaan veteen pystyy vaikuttamaan kohdistamalla siihen rakastavia ja muita positiivisia ajatuksia ja tunteita. Vesi, joka aiemmin muodosti huonoja kiteitä, alkoi muodostamaan kauniita ja hyvinkin symmetrisiä ja komplekseja kiteitä saatuaan annoksen kauniita ja rakastavia ajatuksia, kiitollisuutta ja muita rakkaudellisia tunteita. Hän tutki myös muita veteen vaikuttavia asioita, mm. musiikin vaikutusta veteen. Voit löytää netistä hänen ajatuksiaan tehdä itse terveellistä vettä, Hado vettä. Mikä hauskinta, hänen kuuluisaa riisi-vesikokeiluaan ovat testanneet tuhannet ihmiset kodeissaan ja voit löytää youtbesta onnistumisia niin paljon kuin jaksat katsoa. Olin aivan haltioissani lukiessani hänen tutkimuksistaan!

Masaru Emotosta lisää tietoa Wikipediassa tästä linkistä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Masaru_Emoto


Masaru Emoton jälkeen - hain tietysti lisää tietoa, ja törmäsin Luc Montagnieriin. Laitetaanpa Wikipedialinkki heti tähän:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luc_Montagnier

Luc Montagnier on Nobel palkittu virologi, joka löysi HI-Viruksen vuonna 1983. Hän itse asiassa jatkaa ranskalaisen tiedemiehen Jacques Benvenisten jo 1980-luvulla aloittamaa työtä veden muistista. Luc Montagnierin tavoite on jonain päivänä saada lähetettyä potilaalle lääke sähköpostin liitteenä. Hänen työnsä todistaa, että veden avulla Dna on jo mahdollista toistaa tuhansien kilometrien päässä, sähköpostin liitteestä! Kuulostaako hullulta ajatukselta..?


Taannoin tietoa etsiessäni, nämä olivat pääasialliset lähteeni Youtubessa ja internetin suuressa maailmassa. Keräsin tietoa ja päättelin. Kyselin mielipiteitä ja ymmärrystä ympärilläni olevilta ihmisiltä. Ajattelin kovasti ja pohdiskelin asiaa joka suunnalta, haltioituneena, kuin aarteen löytäneenä.. Mitä enemmän pohdin ja päättelin, sitä enemmän aloin näkemään yhteyksiä.


Ja sitten se alkoi.. Aloin miettimään, mitä vettä juon. Tein Hado Vettä itse kotona. Katselin luontoa ja kaikkea missä on vettä. Ja kysyin itseltäni sata tuhatta kysymystä. Jos nyt juon tuota vettä kun hanastani tulee, mitä se minulle tekee? Jos se vesi on kulkenut kaikkien ruosteisten rautaputkien lävitse, niin hmm..? Mitä aineita siihen on liuennut? Ja vaikka mitään ei olisikaan siihen liuennut, niin onko se vesi kärsinyt matkallaan lasiini? Mistä se vesi on peräisin? Hmm.. Veden määrä maapallolla on aina sama, joka päivä, joka tunti. Eli tuo vesi on voinut joskus olla käynyt vaikka Hawajilla, noussut kosteutena ilmaan ja satanut alas Turussa ja lopulta päätynyt sinne jonnekin mistä sitä hanaani kuljetetaan. Se on myös saattanut käydä ihan omassa vessassani ja kulkeutunut vedenpuhdistuslaitoksen kautta taas takaisin. Kuinka kauas taakse vesi muistaa? Ja mitä sitten, jospa siunaan sen ennen juomista, paraneeko se? Ruokakin siunataan monissa uskonnoissa. Mitä siinä sitten tapahtuu? Paraaneeko siinä se vesi, jonka se ruoka sisältää? Siksikö se ruoka kannattaisi siunata vai oman mielenrauhan ja kiitollisuuden vuoksi vain?


No entäs sitten.. Kun olen juonut sen Hado veden, ja siunannut sen ja sitten yhtäkkiä suutun? Meneekö se vesi sitten pilalle vatsassani? Ja minäkin olen koko ajan 70%:sti vettä. Jos olen vihainen tai huonotuulinen, niin menenkö minä pilalle? Jos poden jatkuvaa huonoa itsetuntoa ja soimaan itseäni ja tekemisiäni, niin pilaantuuko vesi minussa, soluissani? Hmm.. Onko tämä nyt se juttu, se kun viisaat sanovat (ja kuinka minäkin uskon), että me sairastutamme itsemme omilla ajatuksillamme? Onko vedellä sen kanssa jotain tekemistä? Saanko itseni pilaantumaan negatiivisilla ajatuksillani samoin kuin Masaru Emoton riisikokeessakin käy?


Ja entä jos... Mitä jos minulla on joku negatiivinen läheinen ihminen? Ystävä tai vaikkapa puoliso? Pilaantuuko minun veteni minussa jos olen tai nukun hänen vieressään? Aiheuttaako läheiseni tunteet minussa muutoksia? Alanko voimaan pahoin? Vai alanko muuttumaan samanlaiseksi?


Niin.. tässä muutama kysymys, joita itseltäni kysyin - ja vastasin. Mikäli aihe kiinnostaa sinua, niin vuonna 2016 on julkaistu puolentoista tunnin Youtube dokkari, johon on koottu kaikki mitä olen tässä kertonut - ja vielä paljon enemmän!


Popparit esiin, jalat pöydälle ja sukellus veden mielenkiintoiseen maailmaan tästä linkistä:


https://youtu.be/FMrQme-DEas


Muistathan varata Hyvää Vettä vierellesi!!! <3


With Love,

Hanna
109 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page