top of page

Tieto lisää tuskaa? JOO JA EI!

Olen saanut elää tässä elämässä (huom. minulle) niiiiiin rankkoja hetkiä, että lensin kuin nato-ohjus bittiavaruuteen etsimään vastauksia kysymyksiini – ja tärkeintä oli saada niitä vastauksia, ihan sama mistä! Kun sattuu kaameita asioita, ensimmäinen kysymys on: ”Whyyyy?!?!?!” ”Why meeeeee?!?!!? Nyyh, nyyh ja niisk! Maailma kaatuu ympärillä ja tuntuu, että kaikki mahdollinen sattuu samaan aikaan ja kaikki ovat sinua vastaan ja elämä potkii.. Suru, kauhu, pelko ja masennus kolkuttavat ovella, etkä tiedä mitä tehdä, miten päästä ulos siitä kaikesta paskasta. Elämä on ihan kauheaa.


Minä halusin saada vastauksen tuohon, miksi minä, miksi näin kävi juuri minulle? Olenko ansainnut tämän paskan? Kenelle tein jotain niin pahaa, että minulle nyt käy näin..? Mitä helvettiä? Luulin olleeni kiva ja mukava ja sydämellinen!? Ehkä en ollutkaan! Ja olo tuli vielä pahemmaksi, kun itse kohdistin kaiken sen itseeni. Sitten yritin kaikkia temppuja vihan ja kiukun kera, keräsin voimaa näistä tunteista – tuntien hetken kuluttua katumusta, tuntien sen vääryyden. Tein ihan kaikki, mitä vain voin, mahdollisen ja mahdottoman. Meditoin. Yritin etsiä lohtua enkeleistä ja sainkin. Kävin energiahoidoissa – ja sainkin apua. Tutustuin ihmisiin, jotka kertoivat minulle, että olen elänyt aikaisemminkin ja nämä tapahtumat voivat johtua jostain sieltä. Sain neuvoja, että anna anteeksi esi-isillesi ja päästä irti. ”Voi vittu – päästä irti?!?!?! Mistä? Mistä minun täytyy päästää irti silloin kun muut haavoittavat minua??? Kun en edes tiedä mistä tämä johtuu. Kyllä, päästän irti heti paikalla siitä, mikä on tähän tilanteeseen johtanut, mutta voisiko joku kertoa, että miksi tämä tapahtuu minulle?!?! Että sitten voin prkl päästää irti?!?!?!” Oli hetkiä, jolloin halusin ravistaa noita ihmisiä, jotka vain hymyilivät myötätuntoisesti ja olivat selvästi itse hyvinkin irti päästäneitä. Se kaikki paska oli minussa, liannut ja tahrinut minut ja häpeä oli sanoinkuvaamaton. Päästä siitä sitten irti… Sitten tehtiin ilmapalloja ja niihin kirjoitettiin, mistä haluan päästää irti ja hupsis vaan lähetettiin niitä taivaalle. Yritin kaikkeni.. mutta ei se auttanut minua. Eivätkä ne enkelitkään tainneet tulla pelastamaan, sillä en ole vielä yhtään nähnyt tai millään tavalla aistinut, saati yksisarvisia.. Mutta sain näiltä ihanilta, myötätuntoisilta ihmisiltä niin paljon rakkautta ja kuitenkin viisaita sanoja, kannustusta, lempeyttä ja toivoa.


Ja todellakin, pysyin kuin pysyinkin pinnalla. Sain myös erikoisia kokemuksia kylläkin, siitä maailmasta, jota kukaan ei näe. Ja todellakin, kuulin uskomattomia tarinoita siitä, miten maailman yleensäkin voi joku muu kokea, jos siis uskoo jonkinlaiseen näkymättömään voimaan, siihen voimaan, mitä minä en näe, enkä tunne. Hyvin pian opin, että sitä voimaa kutsutaan Jumalaksi tai rakkauden energiaksi. Tai vaikka rakkaudelliseksi viisaudeksi, sillä tällä rakkauden energialla on monta nimeä. Vilpittömästi, en osaa sanoa, onko sellaista olemassa. Mutta tämä elämän ihmeellisyys viestii minulle, että vaikka minä en sitä näekään, enemmän kuin todennäköisesti sellaista energiaa on olemassa.


Näin kuitenkin itselleni tapahtuvia ihmeitä, samalla siinä paskassa rypiessäni. Juuri sellaisella hetkellä, kun kaikki oli menetetty – tulikin pienoinen pelastus. Ja sama paska jatkui edelleen. Ja sitten taas – viimeisellä hetkellä, toivon mentyä – pelastus ikään kuin oli siinä. Jotta sama paska taas voisi jatkua. Kun tätä oli tapahtunut muutaman kerran, aloin ymmärtämään. Että kyllä, ehkä se on totta, että universumi pitää huolen kyllä omistaan. Toivonkipinä oli olemassa ja minä näin sen, vaikka olinkin hukkumaisillani. Takerruin ympärilläni oleviin ihmisiin ja rakkaisiin. Kaikkiin asioihin, jotka vähänkin voimistivat minua. Hymyihin. Halauksiin. Hyväksyntään. Auttamiseen. Päivä päivältä raahauduin eteenpäin, etsien edelleenkin vastausta kysymykseen: Miksi minä? Mikä tarkoitus tällä on? Miten päästetään irti ja palataan normaaliin olotilaan? Edes vähäsen parempaan olotilaan? Sekin riittäisi minulle. Ja niin minä opiskelin elämää. Kuuntelin muita, itseäni viisaampia. Kuuntelin kaiken senkin, mikä ei minun maailmaani niin hyvin sopinutkaan. Ja nyt tänään ymmärrän. Ymmärrän niin paljon enemmän ihmisyydestä, minusta ja sinusta. Meistä kaikista. Uuuuuu.. en todellakaan tiedä kaikkea, olen vielä niin, niin keskeneräinen. Mutta tiedän jotain.


KAIKKI PUHUVAT SAMAA ASIAA – ERI KIELILLÄ


Minä rakastan yksinkertaistamista. Ja minä rakastan tiedettä. Minä rakastan mahdollisuutta. Ja minä valitsin rakkauden sisälleni kaiken muun sijaan. Pikku hiljaa, päivä päivältä, olen kerännyt itseni pala palalta takaisin kokonaiseksi, ottaen oppia joka puolelta. Opiskellut ihmisyyttä. Aivoja, mieltä, tunteita, ajatuksia, rakkautta, energioita, hormoneja, enkeleitä, tarotia, mieheyttä, naiseutta, käyttäytymistä, alitajuntaa, veden ihmeitä. Kuunnellut itseäni, muita ihmisiä ja heidän käytöstään, tarkkaillut tuntemiani tuntemuksia, intuitiota. Ja mitä enemmän niin teen, sitä valveutuneempana voin kuunnella ja oppia itseäni ja tätä maailmaa. Omaa suhtautumistani tätä maailmaa kohtaan.


Jaan sinulle tässä nyt muutamia ihmeellisiä asioita, joista puhutaan Gold Your Mind-kursseillakin. Asioita, jotka ovat auttaneet minua oivaltamaan elämää. Ja sen myötä kriisinhallintaa tunteiden saralla. Tieto ei lisää tuskaa, vaan avaa ovia selviytymiseen. Olen ajatellut koko ikäni, nuoruudestani asti, että elämän tarkoitus on varmaankin olla hyvä ihminen. Onnellinen, hyvä ihminen. Jossain välissä ajattelin, että ehkä se on jotain enemmän. Mutta ei se ehkä ole niin. Tai vaikka olisikin, niin tarvitseeko minun tietää? Noup. Meillä ei ole muuta tarkoitusta, kuin elää elämää täydesti ja onnellisena, toimien oikeudenmukaisesti ja rakkaudella kaikkia ihmisiä kohtaan – no matter what. Elämä on loppujen lopuksi niin yksinkertaista!


1. Tunteet ovat hormonaalista toimintaa kehossasi. Ei muuta. Kaikki tunteesi ovat vain hormonaalisten keskustesi keskustelua aivojesi kanssa, informaation kulkua edestakaisin hermojärjestelmässäsi. Tunteet eivät siis sinänsä ole totta. Jos siis tunnet pelkoa jotain kohtaan - vaikka esimerkiksi kärpästä kohtaan – aivosi ja kehosi järjestävät sinulle sellaiset kemikaalit kehoosi, että tunnet tuon pelon. Sama koskee kaikkia tunteita. Tiedät sen siitä, että kaikki eivät pelkää kärpäsiä. Vain sinä, joten pelkosi on harhaa joka tapauksessa.


2. Alitajuntasi päättää KAIKEN puolestasi jo 11 sekuntia ennen kuin olet itse tehnyt mitään päätöstä. Sinusta vain tuntuu, että olet päättänyt itse jotain. Tämä tutkimustuloshan näyttäisi tarkoittavan, että tietoisella mielelläsi on valta toimia vain alitajuntasi välineenä elämääsi eläessäsi. Kysy itseltäsi, mikä tuo alitajunta sitten oikein on? Voisiko olla, että se olisikin se paljon puhuttu sielu? Voisiko siis olla, että kaikki sinulle tapahtuva olisikin jotenkin väistämätöntä tai alitajuntasi etukäteen päättämää?


3. Kaikki sanovat, että irti päästäminen on tärkeää ja välttämätöntä hyvän ja vapaan elämän kokemiseksi. Se ei tarkoita asioista pois pääsemistä, luopumista, eikä asian unohtamista. Eikä asian ilmapalloon laittamista ja pois puhaltamista. Toki niin voi tehdä hauskan hetken vuoksi metaforallisesti. Vaan - se tarkoittaa asian hyväksymistä ja oman suhtautumisen muuttamista sellaiseksi, että tuo asia ei enää haavoita sinua. Tuon asian muuttamista omissa silmissäsi ja tunteissasi myötätunnoksi, viisaudeksi ja kiitollisuudeksi.


4. Meidän kaikkien todellisuus on erilainen. Yksilöllinen. Ja kaikkien todellisuus on yhtä totta. Niin totta, kuin mikään tässä elämässä vain voi olla.


5. Meidän kaikkien, sinunkin todellisuutesi tapahtuu vain ja ainoastaan sinun pääsi sisällä. Ei missään muualla. Meidän tieteemme ei tiedä mitä me todellisuudessa aisteillamme aistimme. Sen me tiedämme kuitenkin, että kaikki aistimamme kokemukset ovat elektromagneettista informaatiota aivojemme sisällä. Aivoillamme on kyky muodostaa siitä informaatiosta kuvia ja tunteita. Mutta mitä ulkopuolellamme on, sitä me emme tiedä. Kokemuksesi ei siis välttämättä ole lainkaan sitä mitä luulet ja koet sen olevan.


6. Elämässä tapahtuu ihmeitä. Ihmeitä, joista valtamedia vaikenee. Ihmeitä, joita emme pysty selittämään. Kysy itseltäsi, ”What the fuck..?” Kuinka ihmeessä on mahdollista, että pieni, pikkuriikkinen, hentoinen puunalku pystyy murtautumaan läpi asfaltin? Entä ihmeparanemiset? Tai enneunet? Yhteensattumat? Telepatia? Vaistot? Kuinka keliakiasta voi parantua? Kuinka joku voi parantua syövästä? Kuinka on mahdollista, että on niin paljon asioita, joita emme pysty selittämään? Kuinka on mahdollista, että tässä maailmassa on järjestys joka puolella? Kuinka Observer Effect on mahdollista? Jos olet jonkun lapsi, tai sinulla vaikka on yksikin oma – tiedät, että maailmassa tapahtuu ihmeitä.


7. Vedessä, elämän alkulähteessä, on suuria arvoituksia. Nykytieteemme todistaa jo paljonkin asiasta, kiitos Masaru Emoton, Jacques Benvenisten ja Luc Montagnierin. Kuinka mielenkiintoista!


Niin.. tässä muutamia ihmettelyn ja pohtimisen aiheita, jotka saattavat kertoa sinulle, että elämäsi takana voi olla jotain suurempaa. Jotain, minkä vuoksi haluat elää elämäsi hyvin, ja että voit selvitä kaikista elämän kriiseistä paremmin kuin ennen. Jotain, jonka ymmärrettyäsi näet, että meitä ympäröi ja ylläpitää ehkä jokin. Jokin, mistä me emme tiedä.


Kun ymmärrät näitä numeroituja pointteja, voi olla, että sinun on helpompi siirtää surusi ja murheesi kauemmas itsestäsi. Hetkittäin, pikkuhiljaa. Kauemmas, etäämmälle ja pidemmäksi aikaa joka kerta. Saatat ehkä alkaa ottamaan mieluummin iloa vastaan, aina kun sitä vain on saatavilla. Ehkä nautit ilon tunteista enemmän ja syvemmin noina hetkinä. Ja tiedät mitä kaikkea ilon ja hyvän olon hormonit saavat sinussa ja kehossasi aikaan. Ja ehkä voit alkaa jonain päivänä tuntemaan myötätuntoa niitä ihmisiä kohtaan, joiden kohtelusta olet haavoittunut? <3


Joten toivotan sinut ”tervemenneeksi” tutustumaan ihmisyyteen, sinuun itseesi ja parantamaan itsesi omien oivallusten kautta! Tai – tervetulleeksi GYM I:lle, jossa näihin asioihin paneudutaan keskustelemalla ja ihmettelemällä – ja tietysti aloitetaan tietoinen, tarkoituksenmukainen ja tavoitteellinen mielen, kehon ja elämänlaadun parantaminen hypnoosin ja meditaation avulla!


GYM I Lokakuussa 3.-6.10.2019


With Love,

Hanna

22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

댓글


bottom of page